Persberichten Volvo Group Truck Center

48 matches

1 of 3

  • Hoe kunnen we met een zo’n compact mogelijke elektrische truck bedrijfsaval inzamelen in Amsterdam? Die vraag stelde Milieu Service Nederland aan Volvo Group Truck Center. De keus viel op een Volvo FE Electric 4x2 met elektrische kraakpersopbouw. “De chauffeur is razend enthousiast.”

  • Betonmortel Centrale Koudekerk (BCK) heeft onlangs twee bijzondere Volvo FM 500 10x4 betonmixers in gebruik genomen. Het zijn de eerste Volvo FM 5-assige 49-tons TAG-XL betonmixers in Nederland die volledig rondom luchtgeveerd zijn. Daarmee zet BCK in op maximaal rijcomfort voor de chauffeurs. De trucks zijn geleverd door Volvo Group Truck Center Alphen aan den Rijn.

  • Westdijk Exceptioneel Transport heeft een Volvo FM 540 8x4 zwaartransport trekker in gebruik genomen. De specialist in het speciaal- en zwaartransport vervoert met deze truck bouwmachines en heistellingen. De truck is geleverd door Volvo Group Truck Center Alphen aan den Rijn.

  • Transportbedrijf Van der Veld uit Zandvoort heeft twee nieuwe Volvo FH 460 6x2-trekkers met de zuinige Turbo Compound-motor in gebruik genomen. Deze trucks combineren next level comfort voor de chauffeur met brandstofefficiency. De trucks zijn geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

  • Volvo Group Truck Center (VGTC) heeft opnieuw het prestigieuze Erkend Duurzaam Plus certificaat behaald, uitgereikt door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM). De hernieuwde certificering is een erkenning van de toewijding die VGTC (onderdeel van de Volvo Group) ten aanzien van duurzaam ondernemen aan de dag legt.

  • Een mijlpaal voor kunsttransporteur HIZKIA uit Den Haag. Het bedrijf heeft zijn eerste elektrische voertuig in gebruik genomen voor het transport van kunst. De keus viel op de Renault Trucks E-Tech Master. Het voertuig is geleverd door Volvo Group Truck Center Maasdijk.

  • Met de aanschaf van twee Volvo FM 6x2-bakwagens zet TVB Transport in op verjonging van het wagenpark. Het bedrijf, dat onder leiding van de nieuwe eigenaren Maurits Hallo en Troy Heemskerk bouwt aan de toekomst, zet de trucks in voor geconditioneerd transport van groente, fruit, bloemen en planten. Naast de voordelen van de Volvo FM speelt ook de service van Volvo Group Truck Center een belangrijke rol bij de keuze voor deze trucks.

  • Millenaar & van Schaik heeft opnieuw een significante stap gezet in duurzaam transport. In samenwerking met Dura Vermeer, is het bedrijf recent gestart met dijkwerkzaamheden tussen Tiel en Waardenburg voor het project 'Mekante Diek'. Daarbij worden drie van de in totaal acht nieuwe elektrische Volvo FH 8x4 bakwagens ingezet. Het markeert een nieuwe mijlpaal in de inzet van zero-emissie voertuigen in de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)-sector.

  • Voorbij Funderingstechniek uit Amsterdam voegt een tweede Volvo FH16 650 8x4 zwaartransport trekker toe aan het wagenpark. De funderingsspecialist vervoert met deze truck materialen voor funderingsmachines. De goede ervaring die Voorbij Funderingstechniek opdeed met zijn eerste Volvo FH16, was reden om opnieuw voor deze configuratie te kiezen. De truck is onlangs geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam.

  • Een bijzonder jubileum voor Engelsman Hoveniers: het bedrijf uit Pijnacker nam onlangs zijn honderdste Renault Trucks Master in gebruik. De betrouwbaarheid en de uitgebreide mogelijkheden van deze bedrijfswagen zijn belangrijke redenen om voor de Renault Trucks Master te kiezen. Ook het honderdste voertuig is geleverd door Renault Trucks bedrijfswagendealer Volvo Group Truck Center.

  • Een primeur voor A. de Reus Aannemersbedrijf: het bedrijf heeft zijn eerste Volvo FMX 8x4 Electric met haakarm in gebruik genomen. De elektrische truck wordt ingezet voor containertransport in de Rotterdamse haven. De Volvo FMX Electric is geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center.

  • Logistiek dienstverlener Snelweg Logistics uit Schiedam neemt twee Volvo FH Electric-trekkers en een Volvo FM Electric-bakwagen in gebruik voor duurzame distributie. Daarmee speelt Snelweg Logistics in op de groeiende vraag naar duurzaam transport vanuit de markt. De levering komt tot stand in samenwerking met Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center.

  • Overweegt u om met elektrische trucks of bedrijfswagens te gaan rijden? Volvo Group Truck Center, marktleider in zware elektrische transportoplossingen in de Randstad, maakt de overstap naar elektrisch rijden zo makkelijk mogelijk. Naast een uitgebreid aanbod elektrische bedrijfswagens en trucks, hebben we alle kennis in huis om u als klant te helpen bij de transitie naar elektrisch transport. Zo hebben we een partnership gesloten met Floading. Deze specialist in EV-laadoplossingen helpt klanten onder meer met een energiescan die inzicht geeft in de mogelijkheden van laadinfra op hun terrein en de aanleg en het gebruik van laadpalen.

  • Afvalinzamelaar Netwerk heeft zijn eerste Volvo FE Electric 6x2 met kraakpersopbouw in gebruik genomen. De truck wordt ingezet voor het emissievrij en geruisloos inzamelen van (bedrijfs)afval in Dordrecht. Netwerk zet hiermee een belangrijke stap op weg naar een volledig elektrisch wagenpark. De Volvo FE Electric is geleverd door Volvo Group Truck Center Alblasserdam.

  • Transportbedrijf VDT heeft twee Volvo FH 500 4x2 X-Low-trekkers met de zuinige Turbo Compound-motor in gebruik genomen. VDT zet de trucks met een oplegger en wipkar in als LZV-combinaties voor het transport van bloemen, planten, groenten, fruit en stukgoed. De nieuwe Volvo-trucks zijn geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

  • Jooren Transporten gaat supermarkten beleveren met een Volvo FM Electric 4x2-trekker. Het bedrijf zet daarmee een volgende stap in de transitie van diesel naar duurzaam. De truck is geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center.

  • Van der Vlist Schelluinen zet sinds kort een Volvo FH Electric 4x2-trekker in voor speciaal- en zwaartransport van construction equipment. Het is de eerste uit een serie van drie Volvo FH Electrics die dit jaar worden geleverd in samenwerking met Volvo Group Truck Center.

  • AW Groep heeft een order getekend voor een Volvo FMX 8x4 bakwagen. AW Groep gaat de elektrische truck met 16 ton/meter autolaadkraan en haakarmsysteem inzetten voor groen- en infraprojecten. De Volvo FMX Electric wordt in september geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center.

  • Een primeur voor DJMiddelkoop: de logistiek dienstverlener heeft zijn eerste Volvo FH Electric in gebruik genomen. Met de aanschaf van deze elektrische truck zet het bedrijf uit Nieuw-Vennep een volgende stap in zijn duurzaamheidsmissie. Het feit dat Volvo Trucks een elektrische truck kan leveren voor het zware segment, was reden om te kiezen voor de Volvo FH Electric. De truck is geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Aalsmeer.

  • OTT Liquid Solutions heeft twee Volvo FH I-Save 460 4x2-trekkers aan de vloot toegevoegd. Bij de aflevering werd op feestelijke wijze stilgestaan bij een bijzondere mijlpaal. De specialist in tanktransport heeft inmiddels meer dan 100 Volvo-trucks afgeleverd gekregen. De nieuwe aanwinsten zijn geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Alblasserdam.

48 matches

1 of 3