VOLVO TRUCKS-MODELLEN

Internationaal transport? Bouwtransport? Zwaar transport? Regionale of lokale distributie? Wilt u milieubewust rijden met (Bio-)LNG of zelfs elektrisch? Welke transportbehoefte u ook heeft, wij kunnen u helpen bij het specificeren van de perfecte truck voor uw werkzaamheden. U kiest met Volvo Trucks voor maatwerk, kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu.

NIEUWE VOLVO-TRUCKS

Maak kennis met onze trucks en lees hoe we ze kunnen afstemmen op uw behoeften. Bekijk de motoren, het chassis, de cabines en de oplossingen die de Volvo-trucks uniek maken. We overleggen daarnaast in een persoonlijk, vrijblijvend adviesgesprek graag met u over de juiste maatwerkoplossing voor uw bedrijf.

Evenwicht tussen kracht en comfort

De Volvo FH16 geeft u het vermogen dat nodig is om efficiënt te werken, en een comfortniveau. De truck is een icoon in de branche en al jaren een betrouwbaar hulpmiddel.

Specificaties Volvo FH16
Motoren: 550 tot 750 pk
Cabines: 5
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of bakwagen

Nieuwe Volvo FH16

De ultieme ervaring voor internationaal transport

De Volvo FH is een icoon voor internationaal transport dat uw beschikbaarheid en brandstofefficiency optimaliseert en u een unieke chauffeursomgeving biedt.

Specificaties Volvo FH
Motoren: 420 tot 540 pk
Cabines: 5
Brandstof: Diesel, LNG, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of bakwagen

Nieuwe Volvo FH

Presteert op de weg en off-road

De Volvo FMX is onze meest robuuste bouwtruck. De FMX kan de moeilijkste opdrachten eenvoudig aan, zowel op de weg als off-road. We leveren maatwerk om aan al uw eisen en behoeften te voldoen.

Specificaties Volvo FMX
Motoren: 330 tot 540 pk
Cabines: 6
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of bakwagen

Nieuwe Volvo FMX

Uw bedrijfspartner

De Volvo FM is de bedrijfspartner voor actieve chauffeurs en combineert uitstekend comfort met flexibiliteit, het gemak van een lage instap en uitstekend zicht. Afgestemd op uw werkdag.

Specificaties Volvo FM
Motoren: 330 tot 500 pk
Cabines: 6
Brandstof: Diesel, LNG, Biodiesel, HVO
Chassis: Trekker of bakwagen

Nieuwe Volvo FM

Licht en veelzijdig

De Volvo FE kan worden aangepast voor bijna elke taak. Stedelijke en regionale distributie, afvalinzameling of bouwwerkzaamheden.

Specificaties Volvo FE
Motoren: 250 tot 350 pk
Cabines: 4
Brandstof: Diesel, CNG, Biodiesel, HVO, Elektrisch
Chassis: Trekker of bakwagen

Volvo FE

Uw assistent in de stad

De kleine, middelzware Volvo FL is een ultrawendbare en uiterst betrouwbare truck. De truck is zeer geschikt voor leveringen in de stad waarbij vaak moet worden gestopt en gestart.

Specificaties Volvo FH16
Motoren: 210 tot 280 pk
Cabines: 3
Brandstof: Diesel, Biodiesel, HVO, Elektrisch
Chassis: Bakwagen

Volvo FL

MILIEUBEWUST RIJDEN?

Veel klanten zoals u kiezen voor de LNG-variant van de Volvo FH. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Volvo FH LNG

300 Nm extra koppel t.o.v. een reguliere Volvo FH en tot 10% minder diesel t.o.v. een Euro 6 Step D-motor, dankzij baanbrekende Turbo Compound-technologie.

Volvo FH I-Save

Naast de Volvo FH is ook de Volvo FM beschikbaar in een LNG-variant. Deze levert dezelfde prestaties als een diesel, maar met 20% minder CO2.

Volvo FM LNG

100% elektrisch en ontworpen voor zwaardere stedelijke inzet, zoals stadsdistributie en afvalinzameling.

Volvo FE Electric

100% elektrisch en ontworpen voor stadsdistributie.

Volvo FL Electric

ACCESSOIRES VOOR UW VOLVO-TRUCK

TRUCKGARANTIE

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

DIGITAAL BESTUURDERSHANDBOEK

Download gratis uw bestuurdershandbook als pdf, of bekijk hem via web of app.

VAN ONS, VOOR U

AFGELEVERDE TRUCKS

De glanzende grille. De zelf uitgekozen lakkleur. De geur van een nieuwe bekleding. Er gaat niets boven de aflevering van uw gloednieuwe truck. Vraag het maar aan de eigenaars van deze voortreffelijke voertuigen.

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze trucks, zoekt u een bepaald accessoire zoekt, wenst u een offerte of wilt u een keer achter het stuur zitten: neem dan contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.