Renault Trucks

We zijn officieel Renault Trucks-dealer. Wij bieden u graag een vrijblijvend advies over de Renault T, T High, D, C, K of de Renault Trucks Master. Ook kunt u eenvoudig een proefrit maken.

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe truck en onderhoud en reparatie aan uw Renault-truck. Ontdek hier onze diensten en modellen. 

ONZE RENAULT-TRUCKS

Renault Trucks T High

De 'perfect tool' die uw rendement op internationaal transport verhoogt.

 

Renault T

De ideale truck voor distributie en internationaal transport.

Renault Trucks D.

Renault Trucks D Wide.

De complete truck voor al uw distributieopdrachten.

Lichte bedrijfswagens

De ideale lichte bedrijfswagen met de professionele service van uw Renault Trucks-dealer.

Renault Trucks C

Ideaal voor lichte bouwtaken.

 

Renault Trucks K

Een uiterst robuuste truck voor de zware bouw.

Maak kennis met de Renault Z.E. range, de 100% elektrische trucks

Renault Trucks levert af fabriek 100% elektrische trucks, waarmee ze inhaken op de behoefte van klanten en overheid om nul uitstoot te bereiken wanneer er getransporteerd wordt in (binnen)stedelijke gebieden. Met meer dan 10 jaar ervaring en gezamenlijke ontwikkelingsactiviteiten met klanten die reeds voor duurzaam transport hebben gekozen, is Renault Trucks er klaar voor om samen met haar klanten de overstap te maken naar 100% elektrisch transport.

 

UW TRUCK IN GOEDE HANDEN

Reparatie- en onderhoud

Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Lees meer over Start & Drive contracten

Brandstofbesparing

Renault Trucks denkt met u mee en biedt u verschillende diensten en services om op lange termijn te besparen op uw brandstofkosten en exploitatiekosten zonder aan commerciële rijtijd te verliezen.

Lees meer over onze Optifuel Training

TRUCKGARANTIE

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Afgeleverde trucks 

Van ons, voor u

De robuuste truck. De stoere look. De zelf uitgekozen lakkleur. De geur van een nieuwe bekleding. Er gaat niets boven de aflevering van uw gloednieuwe truck. Vraag het maar aan de eigenaars van deze magnifieke voertuigen.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over onze trucks, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen.