Renault Trucks

We zijn officieel Renault Trucks-dealer. Wij bieden u graag een vrijblijvend advies over de Renault T, T High, D, C, K of de Renault Trucks Master. Ook kunt u eenvoudig een proefrit maken.

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe truck en onderhoud en reparatie aan uw Renault-truck. Ontdek hier onze diensten en modellen. 

ONZE RENAULT-TRUCKS

Renault Trucks T High

De 'perfect tool' die uw rendement op internationaal transport verhoogt.

 

Renault T

De ideale truck voor distributie en internationaal transport.

Renault Trucks D

De complete truck voor al uw distributieopdrachten.

Lichte bedrijfswagens

De ideale lichte bedrijfswagen met de professionele service van uw Renault Trucks-dealer.

Renault Trucks C

Ideaal voor lichte bouwtaken.

 

Renault Trucks K

Een uiterst robuuste truck voor de zware bouw.

Renault-trucks online bestellen (leasen en kopen)

In september 2015 introduceerde Renault Trucks als eerste truckmerk het online bestellen, een wereldprimeur. Om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen, wordt het aanbod in de webshop doorlopend vergroot. 

Ga naar de webshop

 

UW TRUCK IN GOEDE HANDEN

Reparatie- en onderhoud

Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Lees meer over Start & Drive contracten

Brandstofbesparing

Renault Trucks denkt met u mee en biedt u verschillende diensten en services om op lange termijn te besparen op uw brandstofkosten en exploitatiekosten zonder aan commerciële rijtijd te verliezen.

Lees meer over onze Optifuel Training

TRUCKGARANTIE

Onze standaardgarantie zorgt voor 12 maanden gemoedsrust. En nog eens 12 maanden (of maximaal 300.000 km) extra voor de aandrijflijn en enkele extra onderdelen. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent.

Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Afgeleverde trucks 

Van ons, voor u

De robuuste truck. De stoere look. De zelf uitgekozen lakkleur. De geur van een nieuwe bekleding. Er gaat niets boven de aflevering van uw gloednieuwe truck. Vraag het maar aan de eigenaars van deze magnifieke voertuigen.

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over onze trucks, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen.