Onderhoud & reparatie

Houd uw truck in topconditie

UW TRUCK PERFECT IN ORDE

U bent bij ons verzekerd van service op hoog niveau voor trekkend en getrokken materieel. Wij maken voor ieder voertuig een individuele onderhoudsplanning, waardoor we de juiste service op het juiste moment geven. De productiviteit van uw vrachtwagen verhoogt en de kans op ongeplande stilstand vermindert.

Start & Drive REPARATIE- EN ONDERHOUDSCONTRACT

Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het  risico op onverwachte kosten achteraf.

Kenmerken Start & Drive contracten

  • Eén vast maandbedrag
  • Risico op onverwachte reparatiekosten wordt door Renault Trucks gedragen
  • Minder zorgen over plannen van onderhoud, dat wordt voor u gedaan
  • Onderhoud door de erkende Renault Trucks-dealer
  • Gebruik van originele Renault Trucks-onderdelen
  • Eén factuur per maand voor uw hele wagenpark
  • Verminderen operationele risico’s en vergroten gebruiksefficiency voertuig

Renault Trucks 24/7, non stop assistentie

Stel dat u toch onverwachts stilvalt, dan kunt u ons altijd bellen. Bent u verder weg, dan staat een netwerk van experts u in 16 verschillende talen te woord. Ze bieden u kwalitatief hoogwaardige service- en pechhulpverlening kunnen bieden, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Onze Service 24 technici zijn speciaal opgeleid voor dringende bijstand. Het materiaal waar zij over beschikken, voldoet aan de strikte eisen van Renault Trucks en zij werken alleen met originele Renault Trucks-onderdelen. Met behulp van de verzamelde informatie tijdens de diagnose begint de  technicus onmiddellijk aan de reparatie.

Meer informatie over onze non stop assistentie >

Originele onderdelen

Ons uitgebreide en veelzijdige aanbod aan originele onderdelen dekt alle Renault Trucks-voertuigen, zowel de oudere als de recente modellen. Ook voorziet het aanbod in al uw behoeften voor periodiek en gangbaar onderhoud van uw voertuigen en uw aanhangers.

Uit onze nieuwe onderdelen, ruil onderdelen, sets, accessoires en werkplaatsbenodigdheden kunt u de oplossing kiezen die het best aansluit op uw wensen.

Meer info over de Renault Trucks onderdelen >

Bekijk de Renault Trucks accessoires >

Ervaar superieur onderhoud

Onderhoud is onze specialiteit. Bel ons, loop bij ons binnen of stuur ons een e-mail en we laten u zien hoe wij dat aanpakken.