Financieringen & Verzekering

Door onze kennis van uw sector kunnen wij u financierings- en verzekeringsoplossingen bieden, volledig afgestemd op uw situatie. Met een financieringsoplossing van Renault Trucks blijven uw bestaande kredietlijnen met bijvoorbeeld uw bank onaangeroerd.

Unieke lease oplossingen op maat

WELKE LEASEVORM IS GESCHIKT?

Iedere ondernemer heeft persoonlijke wensen en mogelijkheden wanneer wordt besloten om tot de lease van een bedrijfswagen over te gaan. Een lease contract zorgt dat u geld vrij houdt voor andere investeringen.
Wanneer u kiest voor operational lease dan staat het voertuig op de balans van de leasemaatschappij en huurt u in feite het voertuig. Het voordeel is dat u bij operational lease het voertuig niet op uw eigen balans heeft staan en geen risico loopt met betrekking tot de afschrijving. 
Bij financial lease bent u de eigenaar van de auto gedurende de looptijd van het lease contract. Het economisch risico van het voertuig ligt bij u en het juridische eigendom ligt bij de leasemaatschappij. Een financial lease biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van investeringsaftrek wat het fiscaal gunstig maakt voor u om voor deze leasevorm te kiezen.

De D-LINE en T-LINE modellen 2020 die als Value 4 Money lease oplossingen beschikbaar zijn, worden ongeacht welke keuze in leasevorm, standaard geleverd inclusief pluspakketten, zodat de al zeer complete vrachtwagen nog completer wordt met een specifieke focus op brandstofverbruik, comfort en veiligheid.

RENAULT TRUCKS D

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende lease opties voor de Renault D

VALUE 4 MONEY OFFER D

GET STARTED LEASE OFFER D

TAX FREE LEASE OFFER D

RENAULT TRUCKS T & T HIGH

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende lease opties voor de Renault T & T High

VALUE 4 MONEY OFFERS T & T HIGH

GET STARTED LEASE OFFERS T & T HIGH

FLEX LEASE OFFERS T & T HIGH

TAX FREE LEASE OFFERS T & T HIGH

 

Zeg ons wat u nodig heeft

We helpen u bij het vinden van de financierings- of verzekeringsoptie die het beste bij u en uw bedrijf past.
Neem contact met ons op of loop bij ons binnen voor een gesprek.