CHAUFFEURSTRAININGEN

VOLDOE AAN DE EUROPESE RICHTLIJN (CODE 95)

Wij bieden bieden in samenwerking met Renault Trucks een uitgebreid trainingsprogramma dat voldoet aan de EU-richtlijn 2003/59/EG met betrekking tot 35 uur verplichte nascholing van beroepschauffeurs (Code 95). De verschillende trainingen zorgen voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor het transportbedrijf en minder uitstoot van schadelijke stoffen.

De trainingen zijn afgestemd op het dagelijkse werk van de chauffeur en bieden een combinatie van theorie en praktijk, afhankelijk van het onderwerp. Ze worden veelal verzorgd door trainers die jarenlang ervaring hebben in de transportsector. De trainingen zijn daardoor van een hoog niveau en een garantie voor een rendabele investering. Het volgen van de trainingen en het vervolgens correct toepassen van de opgedane kennis kan in de praktijk een brandstofbesparing opleveren van maar liefst 5-10%. Bovendien kan de cursus worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf.
 
De trainingen tellen mee in het kader van de 35-uurs verplichte nascholing.

OPTIFUEL TRAINING

De Optifuel Training is een chauffeurstraining die de chauffeur bewust maakt van de mogelijkheden van economisch rijden. De training resulteert direct op korte, maar vooral op lange termijn in een besparing op uw brandstofkosten.

Voordelen   

  • zorgt voor een aanzienlijke daling van het brandstofverbruik (tot 2.400 euro per voertuig per jaar)
  • maakt de chauffeur bewust van de mogelijkheden van economisch rijden
  • is officieel erkend en vertegenwoordigt zeven van de 35 punten voor de verplichte nascholing vakbekwaamheid
  • zorgt voor minder slijtage van de onderdelen (remmen, banden, etc.) en dus directe besparing op onderhouds-, reparatie en andere kosten
  • resulteert in een milieuvriendelijkere en veiligere rijstijl
  • verbetert de motivatie van de chauffeur

MEER WETEN OVER TRAININGEN?

Van kiezen en aanpassen tot plannen en boeken, maak vandaag nog een begin en bel ons of loop bij ons binnen voor een gesprek.