Services

Uw lichte bedrijfswagen in topconditie

SERVICES DOOR TRANSPORTSPECIALISTEN

Uw Renault Trucks dealer is de specialist bij uitstek om te beantwoorden aan al uw professionele behoeften. Bekijk hoe onze services u helpen om uw bestelwagen of lichte bedrijfswagen op de weg te houden.

START & DRIVE REPARATIE- EN ONDERHOUDSCONTRACT

Een groot deel van de kosten van een truck of bestelwagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het  risico op onverwachte kosten achteraf.

Kenmerken Start & Drive contracten

  •     Eén vast maandbedrag
  •     Risico op onverwachte reparatiekosten wordt door Renault Trucks gedragen
  •     Minder zorgen over plannen van onderhoud, dat wordt voor u gedaan
  •     Onderhoud door de erkende Renault Trucks-dealer
  •     Gebruik van originele Renault Trucks-onderdelen
  •     Eén factuur per maand voor uw hele wagenpark
  •     Verminderen operationele risico’s en vergroten gebruiksefficiency voertuig

RENAULT TRUCKS 24/7, NON STOP ASSISTENTIE

Stel dat u toch onverwachts met pech kom te staan, dan kunt u ons altijd bellen. Bent u verder weg, dan staat een netwerk van experts u in 16 verschillende talen te woord. Ze bieden u kwalitatief hoogwaardige service- en pechhulpverlening kunnen bieden, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Onze Service 24 technici zijn speciaal opgeleid voor dringende hulp. Het materiaal waar zij over beschikken, voldoet aan de strikte eisen van Renault Trucks en zij werken alleen met originele Renault Trucks-onderdelen. Met behulp van de verzamelde informatie tijdens de diagnose begint de technicus onmiddellijk aan de reparatie.

Meer informatie >  

ORIGINELE ONDERDELEN

Ons uitgebreide en veelzijdige aanbod aan originele onderdelen dekt alle Renault Trucks-voertuigen, zowel de oudere als de recente modellen. Ook voorziet het aanbod in al uw behoeften voor periodiek en gangbaar onderhoud van uw lichte bedrijfswagens. 

Uit onze nieuwe onderdelen, ruil onderdelen, sets, accessoires en werkplaatsbenodigdheden kunt u de oplossing kiezen die het beste aansluit op uw wensen.

Meer info over de Renault Trucks-onderdelen >

Bekijk de Renault Trucks-accessoires >

Ontdek onze services

Als bedrijfswagenspecialist kunnen wij u als geen ander de juiste service bieden.