NIEUW: DE RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

Een 4-cilinder 2.3L Twin-Turbo tot 180 pk, 6 versnellingen, een nieuw dashboard, een nieuwe grille, Bluetooth, nieuwe technologieën zoals Permanent Rearview Vision en een draadloze oplader voor uw smartphone. Dat en nog veel meer zit allemaal in de nieuwe Master Red Ediiton!

OFFICIEEL RENAULT TRUCKS-DEALER

Wij zijn officieel dealer van Renault Trucks. Dat betekent dat wij transportoplossingen bieden vanaf 2,8 ton GVW, met onder meer de Renault Master en de Renault D Cab 2 m. Wij bieden u een oplossing voor elke klus en kunnen oneindig veel opbouwmogelijkheden leveren. Samen met u zoeken wij naar het juiste antwoord op uw specifieke vraag, die perfect past bij uw bedrijf én gunstig is voor uw bedrijfsrendement. U kunt bovendien gebruikmaken van een zeer compleet pakket aan ondersteunende diensten en services, waardoor de zorg over uw bedrijfswagen compleet uit handen wordt genomen.  

ONZE LICHTE BEDRIJFSWAGENS

Deze comfortabele bestelwagen voldoet aan de eisen van elk beroep, kan alles vervoeren en heeft bovendien een laag verbruik.

Renault Master bestelwagen

De comfortabele lichte bedrijfswagen met grote keuze aan uitvoeringen en opbouwmogelijkheden.

Renault Master Chassis en Platform Cabine

MAAK EEN PROEFRIT MET DE RENAULT TRUCKS MASTER

Wilt u de Renault Trucks Master ook eens proberen? Vraag eenvoudig een proefrit aan via renaulttrucksonline.nl.

UW LICHTE BEDRIJFSWAGEN IN GOEDE HANDEN

Reparatie- en onderhoud

Een groot deel van de kosten van een bestelwagen of lichte bedrijfswagen bestaat uit onderhouds- en reparatiekosten. Met een Start & Drive contract weet u precies wat u hier aan kwijt bent, zonder het risico op onverwachte kosten achteraf.

Lees meer over Start & Drive contracten

Garantie

Onze standaardgarantie zorgt voor 24 maanden gemoedsrust. De garantie omvat bovendien een uitgebreide reeks voordelen die uw investering beschermen, of u nu in eigen land of in het buitenland bent. Elk onderdeel dat onder de garantie valt, is gedekt tegen fabricagefouten in materialen en een gebrekkige uitvoering, vanaf het moment van levering tot het einde van de garantieperiode. (Schade, misbruik en ongelukken zijn uitgesloten.)

Meer informatie?

Als u meer wilt weten over onze lichte bedrijfswagens, een proefrit wilt maken of een offerte wilt ontvangen: neem dan contact met ons op. Of loop bij ons binnen.