Ongeplande stilstand voorkomen?

Ontdek hier alles over connectivity-oplossingen

Onze overige services

Ontdek hoe we onze klanten maximaal ontzorgen

Onze vestigingen

Bekijk waar u ons kunt vinden

VGTC Almere tijdelijk actief vanuit Zeewolde

100% elektrisch, 100% Volvo

Bekijk onze elektrische Volvo-range

Het laatste nieuws zien?

VGTC, Volvo Trucks en Renautl Trucks

Wie zijn we?

Als officiële dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks (ook lichte bedrijfswagens) biedt Volvo Group Truck Center (onderdeel van de Volvo Group) u een compleet pakket totaaloplossingen op maat waarmee u uw transportbedrijf naar een hoger niveau tilt. Dit doen we niet alleen door het leveren van de juiste voertuigen, maar ook door onze services. Zo kunt u bij ons terecht voor financiële oplossingen, verzekeringen en verhuur, maar ook voor pechhulp en connected services zoals Real Time Monitoring, waarmee we ons inzetten voor maximale beschikbaarheid van uw wagenpark.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend kennismaken?


Telefoon: +31888822555

E-mail: info@volvogrouptruckcenter.nl

Van auto's naar trucks?

Word Volvo-bedrijfsautotechnicus!

Volvo Trucks

Wij zijn officieel Volvo Trucks-dealer. Wij bieden met de Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FMX, Volvo FM, Volvo FL en Volvo FE complete transportoplossingen, zowel elektrisch, Bio-LNG als diesel. Zo koopt u altijd een truck die past bij uw transportbehoefte. Ontdek de Volvo Trucks-modellen.

Renault Trucks

Wij zijn officieel Renault Trucks-dealer. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe (elektrische) truck en onderhoud en reparatie aan uw Renault-truck. Ontdek onze diensten en modellen.

Renault Trucks lichte bedrijfswagens (LCV)

Wilt u een lichte bedrijfswagen kopen? Wij zijn uw dealer voor de (elektrische) Renault Trucks Master en Renault Trucks D Cab 2 m. Daarbij bent u altijd verzekerd van ons full-service dienstenpakket.

Services

We bieden tal van verschillende services aan die de beschikbaarheid van uw voertuigen maximaliseert. Met de nieuwste technieken zoals Real Time Monitoring kunnen we zelfs ongeplande stilstand proactief voorkomen, zodat u zich zonder zorgen kunt richten op uw werkzaamheden.

Transportkoeling Maasdijk

Transportkoeling Maasdijk heeft ruim dertig jaar ervaring en is toonaangevend in onderhoud en reparatie aan koelmotoren.

Used Trucks

Op zoek naar een tweedehands truck? We hebben een ruime keuze trekkers, vrachtwagens, trailers en bestelwagens

Vragen of vrijblijvend kennismaken?

We komen graag met u in contact om uw wensen of behoeften te bespreken. Bel ons, mail ons of vul ons contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.