Duurzame mobiliteit in de Randstad

Services

Onze dienstverlening

Werken bij VGTC

Transportkoeling Maasdijk

Volvo Trucks

Renault Trucks

Uitgelicht nieuws:

Bijzondere mijlpaal voor OTT Liquid Solutions: ruim 100 Volvo-trucks

 

Duurzame mobiliteit in de Randstad

Welke elektrische trucks of bedrijfswagens zijn leverbaar? Hoe kan ik een elektrische truck inpassen in mijn logistieke operatie? Wat is de meest duurzame oplossing voor internationaal transport? Het zijn vragen die we steeds vaker horen. Volvo Group Truck Center is er voor de antwoorden. Wij hebben alle expertise in huis om u optimaal te begeleiden bij de stap naar alternatieve aandrijflijnen.

Van elektrische bedrijfswagen en trucks tot (Bio-)LNG

Elektrische bedrijfswagens voor in de stad en elektrische trucks voor zwaar transport. Trucks op (Bio-)LNG voor internationaal transport. U heeft bij Volvo Group Truck Center een ruime keuze uit alternatieve aandrijflijnen. Wij adviseren u graag.

Volvo Trucks

Van internationaal transport tot regionale en lokale distributie. Van bouwtransport tot zwaarder transport. Met Volvo Trucks bieden we een breed scala aan premium transportoplossingen.  

Renault Trucks

Actief in langeafstandstransport, bouwtransport of distributie? Ontdek de mogelijkheden van Renault Trucks. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van nieuwe trucks en onderhoud en reparatie.

Renault Bedrijfswagens

De Renault Trucks Trafic en de Renault Trucks Master zijn beschikbaar in verschillende formaten, geschikt voor een opbouw op maat en leverbaar met een elektrische aandrijflijn.

Financiering & verzekering

De juiste financiering helpt uw bedrijf verder, terwijl een verzekering u beschermt tegen onverwachte gebeurtenissen. Volvo Group Truck Center levert u diensten op maat.

Fleetmanagement

U wilt optimaal profiteren van uw trucks. Fleetmanagement speelt hierin een belangrijke rol en draagt bij aan maximale beschikbaarheid van uw vloot.

Code 95 chauffeurstrainingen

Om de mogelijkheden van uw trucks optimaal te benutten en te zorgen dat chauffeurs veilig en zuinig rijden, bieden wij diverse Code 95-trainingen aan.

Laat u ontzorgen

Van het onderhoud van uw truck in de werkplaats tot high-tech connected services op afstand: we ontzorgen u volledig en bieden u maximale winstgevendheid.