Altijd een trailer op maat

Zoekt u een nieuwe trailer? Of zoekt u een geschikte partner voor onderhoud en/of reparaties aan uw trailer? Volvo Group Truck Center levert Tracon Trailers en is in de regio Noord-Holland en Zuid-Holland verantwoordelijk voor verkoop en service van de innovatieve transportoplossingen van Tracon Trailers. Naast de verkoop van trailers voeren wij onderhoud en reparatie uit aan alle merken en soorten trailers, waaronder huidopleggers en schuifzeilopleggers. Waarbij Cor Valstar gespecialiseerd is in het onderhouden en repareren van koelopleggers. Volvo Group Truck Center levert uw trailer altijd op maat. De monteurs zijn in staat om tegemoet te komen aan uw specifieke wensen. De werkplaatsen bieden de mogelijkheid tot het verrichten van carrosseriemodificaties of spuitwerk. Uiteraard kunt u bij al onze Volvo Group Truck Center-vestigingen terecht voor onderhoud en reparatie.

Tracon Trailers

Tracon Trailers

Tracon Trailers heeft een assortiment dat bestaat uit bijna 1.000 basismodellen en 800 opties. De trailers zijn standaard extra robuust gebouwd. Het chassis kan bovendien thermisch verzinkt worden, zodat roest geen kans meer heeft. Een goed beeld van het totale aanbod van Tracon Trailers is de LZV Combitrain, waarmee transporteurs het volume van hun bestaande vrachtwagencombinatie met 60% kunnen vergroten. De Combitrain is een ‘tussenoplegger’ tussen de bestaande trekker en oplegger. Het asstel is bij de Combitrain schuifbaar, waardoor deze als individueel voertuig en als LZV-getrokken eenheid is in te zetten. In het laatste geval wordt op het uitgeschoven asstel een koppelschotel gemonteerd voor de volgoplegger.

Stel uw eigen trailer samen

Zoekt u een nieuwe trailer?

Stel uw eigen trailer samen

We leveren diverse merken en diverse soorten, o.a. koelopleggers, huidopleggers en schuifzeilopleggers. Bovendien leveren wij uw trailer altijd op maat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een trailer op maat, neem dan contact op met uw verkoopadviseur of onze Sales Support. Tel: 088 88 22 531 of e-mail