UW WAGENPARK IS ONZE ZORG!

Volvo Group Truck Center haalt het beste uit uw Volvo-truck. Wij bieden u originele Volvo-onderdelen, ervaren en gecertificeerde monteurs, gratis onderhoudsplanning en servicecontracten die een beschikbaarheid van 100% garanderen.

2 JAAR GARANTIE OP ORIGINELE VOLVO TRUCKS-ONDERDELEN

Uw truck op de weg houden. Daar gaat het om. Originele Volvo Trucks-onderdelen zijn cruciaal om stilstand te beperken en uw winst te optimaliseren. Ze zijn ontworpen om perfect te passen en te functioneren in de vrachtwagens van Volvo Trucks.

Aangezien we uw transportoplossing zo compleet mogelijk willen maken, bieden we u nu 2 jaar garantie* op alle originele Volvo Trucks-onderdelen die vanaf 1 januari 2018 door onze monteurs worden geplaatst. Deze garantie dekt reparatie of vervanging van onderdelen. Zelfs van daaropvolgende technische gevolgschade. Zie het als een garantie op uw business.

 

* Met uitzondering van slijtage-onderdelen. Dit geldt volgens de Volvo garantierichtlijnen.

GENUINE VOLVO SERVICE

Wij houden uw truck in topconditie – The Volvo Way. Verwacht alleen hoog opgeleide en toegewijde monteurs, originele Volvo-onderdelen en flexibele werkplaatsuren. En een ongeëvenaarde hulp bij pech onderweg. Zo voorkomt u ongeplande stops.

Lees meer over Genuine Volvo Service 

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Eén woord: kwaliteit. En dan niet alleen bij de onderdelen. We bepalen exact wat u nodig heeft, bestellen dit en monteren het met de expertise van Volvo. Met 24 maanden garantie.

Lees meer over Originele Volvo onderdelen 

ONDERHOUDSPLANNING

Onderhoudsplanning is een gratis service waarmee uw tijd in de werkplaats en preventief onderhoud van tevoren worden gepland. Uw voordeel: meer grip op de zaken en een grotere beschikbaarheid. En omdat onze specialisten tijd investeren om uw bedrijf goed te leren kennen, wordt het schema volledig op uw behoeften afgestemd en is het 100% effectief.

Meer informatie over de voordelen van onderhoudsplanning 

VOLVO-SERVICECONTRACTEN

Gold of Blue: onze servicecontracten helpen u om het beste uit uw truck te halen. En samen met u zoeken we het contract dat perfect bij uw gebruik van de truck en uw bedrijf past. Zo maakt u optimaal gebruik van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% beschikbaarheid aan een vaste prijs/maand.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten 

NIEUW: EURO VI ROETFILTER REINIGEN BIJ VGTC

Uw Euro VI-truck is voorzien van een Diesel Partikel Filter, ook bekend als roetfilter of DPF. Dit roetfilter is een uiterst gevoelig onderdeel en speelt een cruciale rol om aan de huidige Euro VI-emissiewetgeving te voldoen. Tevens zorgt het roetfilter ervoor om de maximale prestaties uit uw Volvo Euro VI-motor te halen.

Bekijk hier onze leaflet en maak direct een afspraak!

VOLVO ACTION SERVICE

Voor hulp bij pech onderweg kunt u op ons rekenen. U kunt ons altijd bellen. Maar ook Volvo Action Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in heel Europa ter beschikking. U hoeft alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen of op de knop VAS On Call in uw Volvo FH of Volvo FM te drukken.

Vragen over onze services?

Onderhoud is onze specialiteit. Bel ons, loop bij ons binnen of stuur ons een e-mail en we laten u zien hoe wij dat aanpakken.