PROFITEER OPTIMAAL VAN UW TRUCK

Met onze servicecontracten profiteert u optimaal van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% beschikbaarheid. Kilometer na kilometer.

UNIEKE CONTRACTEN

Samen met u kiezen we het contract dat het beste past bij uw gebruik van de truck en de operationele behoeften. Vervolgens zorgen we voor alles, zodat u zich op uw bedrijfsvoering kunt concentreren. U kunt kiezen uit het Blue of Gold contract. Welke past het beste bij u?

Onze Volvo-servicecontracten in detail >

VOLVO GOLD CONTRACT

GEEF UW BEDRIJF EEN VOORSPRONG

Met het Volvo Gold-contract krijgt u gegarandeerd een maximale beschikbaarheid. Met een Volvo FH16, Volvo FH of Volvo FM is deze zelfs 100%. Preventief onderhoud en truckreparaties zijn inbegrepen, waardoor u volledige controle over de kosten, meer grip op de bedrijfsactiviteiten en lagere totale eigendomskosten heeft.

Lees meer over het Volvo Gold Contract 

VOLVO BLUE-CONTRACT

LAAT ONS UW KOSTEN BEHEREN

Ons Volvo Blue-contract omvat een verbeterde beschikbaarheid en een onderhoudsschema dat op uw bedrijf is afgestemd. Preventief onderhoud is inbegrepen zodat u verzekerd bent van een efficiënte, goed onderhouden truck.

Lees meer over het Volvo Blue Contract 

Welk contract past het beste bij u?

We helpen u bij het maken van een keuze. Bel ons of loop bij ons binnen voor een gratis adviesgesprek. Als u dat wilt, komen wij ook naar u toe.