GEMAKKELIJK EN KOSTENEFFICIËNT HUREN

HUREN OM TE VOLDOEN AAN UW VEREISTEN

Bouw? Distributietransport? Wegtransport? Trailer? Ongeacht uw bedrijfsactiviteit is er een huurtruck voor uw vereisten.

KWALITEIT WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Alle Volvo-huurtrucks zijn nieuw of zo goed als nieuw, en zijn onderhouden volgens onze strenge eisen. Het uitstekende brandstofverbruik, de ingebouwde veiligheid, onze nieuwste intelligente transmissiesystemen, het verbeterde weggedrag en tal van comfortfuncties maken het rijden in een Volvo tot een waar genot.

ALLES IS INBEGREPEN

U kunt een Volvo Truck per dag, per week of voor een veel langere periode huren. En het huren van de beste hoeft echt niet duur te zijn. Hoe langer u huurt, hoe voordeliger u uit bent. Verzekering, belasting en volledige service zijn inbegrepen. U hoeft alleen maar te tanken en te rijden.

VERHUUR

Trekker of bakwagen huren? Dat kan bij Volvo Group Truck Center zonder probleem.

Teveel lading? Te weinig capaciteit? Bij tijdelijke capaciteitsvraagstukken kunt u vertrouwen op de verhuurafdeling van Volvo Group Truck Center. Wanneer u een voertuig wilt huren bieden wij een ruime keuze. De samenstelling van onze vloot is zeer divers en biedt oplossingen voor diverse transportuitdagingen.

De diverse trekkers en bakwagens zijn tegen zeer gunstige en transparante voorwaarden en prijzen te huur. Neem contact op voor meer informatie en de actuele huurtarieven of download de leaflet.

NEEM CONTACT MET ONS OP

De coördinatie van onze verhuurvloot wordt centraal geregeld vanuit onze vestiging Rotterdam. Uiteraard kunnen de voertuigen uitgegeven worden op een Volvo Group Truck Center-vestiging naar keuze -

Neem contact op voor meer informatie en de actuele huurtarieven.
Afdeling Verhuur, Tel: 088 88 22532, E-mail klik hier

Download de Volvo Trucks verhuur leaflet >

Huur nu

Bel ons of loop bij ons binnen voor een gratis adviesgesprek.