DYNAFLEET
VERHOOG UW EFFICIENCY

Met Dynafleet, ons wagenparkbeheersysteem, krijgt u een waardevol inzicht in uw wagenpark, brandstofverbruik en chauffeursefficiency. Het laat u zien waar kostenbesparingen mogelijk zijn. En welke beslissingen u kunt nemen om de winst verder te verbeteren.

VGTC FUEL COACH PAKKET

Uw brandstofverbruik verlagen is eenvoudig. Het brandstofverbruik laag houden is een stuk lastiger. Met het VGTC FUEL COACH PAKKET helpt een persoonlijke coach u om uw brandstofverbruik te verlagen én dankzij maandelijkse rapporten met professionele begeleiding blijft dat ook zo!

Bekijk HIER direct onze leaflet of neem contact op met onze Driver Trainer Richard Verbree >

FUEL & ENVIRONMENT

Deze service toont u welke chauffeur het zuinigst met zijn brandstof omgaat en wie training en ondersteuning nodig heeft, geeft aan waar besparingen mogelijk zijn, stelt emissierapporten op en helpt u de CO2-emissie te verlagen.

Meer informatie over Fuel & Environment 

DRIVER TIMES

Bekijk welke chauffeur het meest geschikt is voor een nieuwe opdracht. Download automatisch tachograafgegevens en beperk zo handmatige taken en administratietijd. En wordt proactief gewaarschuwd als u de rijtijdenwet dreigt te overtreden.

Wilt u meer weten over Driver Times? 

POSITIONING

Van de positie van de truck (op straatniveau) tot gedetailleerde informatie over de chauffeur, de snelheid van de truck, de lading en het type voertuig. Gebruik de service Positioning om beter te plannen en navigeren voor een winstgevendere bedrijfsvoering.

Ontdek de service Positioning 

MESSAGING

Messaging zorgt ervoor dat u altijd contact kunt opnemen met de truck en geeft uw chauffeurs informatie die ze nodig hebben om betere beslissingen te nemen als ze onderweg zijn. Voor een vast bedrag per maand communiceert u zoveel u wilt met uw trucks, ongeacht hun locatie.

Ontdek de service Messaging 

DE DYNAFLEET-APP

Direct toegang geeft tot informatie over uw wagenpark en brandstofverbruik. Vergelijk de scores voor het brandstofverbruik van uw chauffeurs in luttele seconden. En neem belangrijke beslissingen terwijl u onderweg bent. De Dynafleet-app is gratis te downloaden, makkelijk te gebruiken en beschikbaar voor smartphone of tablet. U bent dus altijd op de hoogte, waar u ook bent.

HET PERFECTE PAKKET

Samen met u kunnen we een Dynafleet-pakket samenstellen dat perfect bij u past. Bel ons of loop bij ons binnen voor een gesprek.

NEEM DE VOLGENDE STAP

Als u meer wilt weten over hoe we kunnen helpen bij het beheer van uw wagenpark en bij het uitbrengen van een offerte, kunt u ons schrijven of bij ons langskomen.