VOLVO FH EN FM LEVERBAAR MET MIDLIFT-AS


De Volvo FH en Volvo FM zijn vanaf heden af-fabriek leverbaar met een midlift-as.

De af-fabriek oplossing brengt een aantal grote voordelen met zich mee. Er wordt gewerkt met originele Volvo-onderelen en de levertijd van de truck is vele malen korter ten opzichte van een lokale oplossing.

Bovendien is de midlift-as relatief licht en is deze leverbaar in combinatie met een lichtgewicht achteras. Dankzij de midlift-as zijn vervoerders beter in staat om de aslasten te optimaliseren. Kortom, een ideale transportoplossing voor met name het bulk-, auto- en tanktransport.

Volvo Trucks biedt deze oplossing niet alleen aan voor trekkers. De midlift-as is ook leverbaar voor vrachtwagenchassis. Daarbij is de as leverbaar voor Medium, Low en X-Low chassis.

Aan ruimte tevens geen gebrek. Ondanks de midlift-as kan de truck uitgerust worden met twee brandstoftanks tot een gecombineerde inhoud van 1045 liter. Tevens blijft het GCW van 50 ton gehandhaafd.

 

Nog vragen? Een offerte nodig?

Wilt u meer weten over onze trucks, zoekt u een bepaald accessoire zoekt, wenst u een offerte of wilt u een keer achter het stuur zitten: neem dan contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.