Nieuwe Volvo’s FM voor Wesseling Logistics & Warehousing

Wesseling Logistics & Warehousing uit Sassenheim heeft onlangs nieuwe Volvo’s FM aangeschaft. Naast FM-trekkers 4x2 en bakwagens 6x2 in Globetrotter-uitvoering bestelde Wesseling ook Volvo FL-bakwagens. De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en met name voor ‘dedicated’ transport. De trucks worden in het voorjaar 2021 door Volvo Group Truck Center uit Rijnsburg geleverd.

De trucks voor Wesseling Logistics zijn voornamelijk FM-trekkers 4x2 met 380 pk-motor en een aantal bakwagens 6x2 met een 430 pk-motor. Allemaal in Globetrotter-uitvoering. De Volvo’s FL worden geleverd in 16-tons uitvoering met ergonomische dagcabine en 250 pk-motor met I-Sync versnellingsbak.

De voertuigen worden ingezet in de regionale en stedelijke distributie en bij klanten van Wesseling Logistics die dedicated transport vragen. “Zij  kunnen daarmee beschikken over ‘eigen vrachtwagens’ die het bedrijfsimago versterken zonder de lasten van het beheer ervan; dat gedeelte pakken wij op”, aldus Marcel Wesseling, Algemeen Directeur bij Wesseling Logistics.

De uitstekende ervaringen met eerder geleverde voertuigen en de goede samenwerking met het aftersales-team van Volvo Group Truck Center B.V. in Rijnsburg gaven de doorslag om wederom voor levering van de nieuwe Volvo-trucks te kiezen.

Achtergrond Wesseling Logistics

Wesseling Logistics & Warehousing is een modern, middelgroot familiebedrijf met bijna honderdvijftien jaar ervaring. Wesseling Logistics en Volvo Trucks werken al meer dan 72 jaar samen als businesspartners. De kernwaarden van beide bedrijven komen overeen. “Bovendien sluit het innovatieve karakter van Volvo Trucks perfect aan bij onze transportbehoefte en onze medewerkers die dag en nacht onderweg zijn om de beste prestaties neer te zetten voor de onderneming”, besluit Wesseling.

De voertuigen worden in het voorjaar van 2021 geleverd.  

6 oktober 2020

Fotobijschrift:
Van links naar rechts; Wilfred van Wattum (Commercieel Directeur) Sander Voogt (Accountmanger Volvo Group Truck Center) Marcel Wesseling (Algemeen Directeur)