Nieuw: I-Shift met kruipversnellingen
Volvo Trucks introduceert een nieuw lid voor de I-Shift-familie: I-Shift met kruipversnellingen. De nieuwe versnellingen die zijn toegevoegd aan de automatische versnellingsbak leveren een uitzonderlijk startvermogen voor trucks die zware ladingen vervoeren onder lastige omstandigheden. Het systeem is geheel uniek voor in serie geproduceerde zware trucks.

Lees meer over de nieuwe I-Shift met kruipversnellingen >>

Stay in power: gebruik uw accu optimaal

Een koude start met een zwakke accu: hét recept voor ongeplande stilstand. Zeker een comfortabele pauze met gebruik van stroomverbruikers zoals standkachel, audio en koffiezetapparaat vormt een ware uitdaging voor de accucapaciteit. Beperk het risico door u te houden aan onze vijf gouden regels en ‘stay in power’.

Naar de vijf gouden regels >>

Volvo Trucks Drivers’ Fuel Challenge 2016
Word de zuinigste chauffeur van Nederland en strijd mee om de wereldtitel!

Van 1 maart tot en met 31 mei 2016 kun je je tijdens de Volvo Code 95 praktijktrainingen kwalificeren voor de eervolle titel van Zuinigste Chauffeur van Nederland en kans maken op een reis naar Zweden. Grijp nu je kans en kies voor een van de Volvo praktijktrainingen! Wie weet vertegenwoordig je dan in september ons land bij de internationale finale in Zweden en word je de zuinigste chauffeur ter wereld.

Hoe doe je mee en wat kun je winnen? >>