Terugblik op de Open Dag van Volvo Group Truck Center Almere

Op zaterdag 30 september hield Volvo Group Truck Center in Almere open huis. Het was een uitgelezen moment voor klanten, chauffeurs en andere belangstellenden om een kijkje achter de schermen te nemen en op informele wijze kennis te maken met elkaar en het team van Volvo Group Truck Center Almere. Het thema ‘Keeping Speed’ was een feestje voor jong en oud!

Er viel van alles te beleven tijdens de Open Dag. Naast de mogelijkheid om een testrit te rijden in een Volvo FH met Dual Clutch, een Renault T High en onze eigen trainingstruck kon er ook geworden gereden op de kartbaan die was opgebouwd op het terrein. Alle kinderen deden hun uiterste best om een zo snel mogelijke ronde te rijden! In stijl uitpuffen kon daarna in de Renault Trucks T Red Bull Edition en de Renault Trucks 8x4 servicetruck van Mammoet Rallysport.

Uiteraard zorgde een professionele catering ervoor dat het niemand aan iets ontbrak. De middag werd afgesloten met een lekkere barbecue.

We kijken terug op een drukbezochte en gezellige open dag. Namens het hele team willen we de aanwezigen hartelijk bedanken voor hun belangstelling en komst.

Graag tot een volgende keer!

 

Klik hier voor een film van de Open Dag