Nieuwe Volvo verhuiswagen voor Van Noort Bedrijven B.V.


Op vrijdag 14 april jl. is op de hoofdvestiging van Van Noort Bedrijven BV in Waddinxveen een nieuwe verhuiswagen afgeleverd. Het voertuig is de vervanger van zijn 16 jaar oude voorganger.

De keuze voor Volvo is naast de kwalitatieve uitstraling, mede gemaakt doordat af fabriek de mogelijkheid bestaat om 2 (extra) luchtgeveerde bijrijdersstoelen in de cabine te plaatsen.

De verhuiswagen is rondom luchtgeveerd waardoor het comfort optimaal is voor mens en lading.

Naast particuliere- en bedrijfsverhuizingen wordt de wagen ook ingezet voor het vervoer van kopieermachines. De laadbak die is opgebouwd door Zuidwijk Carrosserieën is voorzien van geïntegreerde laadbakverwarming wat een must is voor het transport van de kopieermachines en overige IT apparatuur.

Net zoals zijn voorganger is er aan de achterzijde een laad- en loslift gemonteerd.
Hiermee kunnen goederen eenvoudig, veilig en snel op een hoogte van maximale 6 meter worden afgeleverd. De laadbak wordt verlicht door middel van ledstrips en daarbij is de laadbak ook voorzien van radiospeakers. De tijd dat de radio hard aan kon staan in de cabine ligt ver achter ons.

Aan beide zijde is de laadbak voorzien van 2 hoge zijdeuren en een wegklapbare trap.

Een mooi product dat mede door goed onderling overleg tussen VGTC Zoetermeer, Zuidwijk Alphen a/d Rijn en van Noort Verhuizingen tot stand is gekomen.