"Iedereen moet dit werk kunnen doen", aldus Nathaly Bol

"Iedereen moet dit werk kunnen doen"

Het chauffeurstekort groeit. Meer vrouwen in het chauffeursvak kan een groot deel van het tekort oplossen. Maar hoe trek je vrouwen aan voor dit `typische` mannenberoep? Leven er niet te veel vooroordelen bij vrouwen waarom het werk niet geschikt zou zijn? In een nieuwe video vertelt chauffeur Nathaly Bol over haar ervaringen.

Lees hier het gehele persbericht >

Mourik Infra

Mourik Infra gaat voor kracht en rijcomfort van Volvo-trucks

 Mourik Infra uit Groot-Ammers heeft vijf Volvo bouwtrucks aan de vloot toegevoegd. Het betreft drie Volvo FMX 8x8 kippers en twee Volvo FM 8x4 kippers. De levering kwam tot stand in samenwerking met Volvo Group Truck Center en Terberg Techniek.

Lees hier het gehele persbericht >

Zwagerman Transport & Hijswerk

Volvo FH 10x4 zwaartransport truck voor Zwagerman Transport & Hijswerk

Zwagerman Transport & Hijswerk heeft een Volvo FH 10x4 zwaartransport trekker voorzien van een 165 tonmeter kraan aan de vloot toegevoegd. De truck wordt onder meer ingezet voor het transport van zware hijswerktuigen en is geleverd door Volvo Group Truck Center in Almere.

Lees hier het gehele persbericht >

Cito Transport

Drie nieuwe Volvo FMX 10x4 kippers voor Cito Transport

Cito Transport uit Nederhorst den Berg heeft drie nieuwe Volvo FMX 10x4 kippers aan de vloot toegevoegd. De trucks, die worden ingezet voor diverse taken, zijn geleverd door Volvo Group Truck Center in Almere.

Lees hier het gehele persbericht >

Den Hartogh

Chauffeurs Den Hartogh Logistics vol lof over Volvo FH

De uitlevering van honderd Volvo FH 460 4x2 trekkers die Den Hartogh Logistics begin dit jaar bestelde, is ruim over de helft. Tot op heden heeft Volvo Group Truck Center Rotterdam, in samenwerking met Volvo Trucks-dealers door heel Europa, zestig voertuigen geleverd aan Den Hartogh Logistics in Nederland, België, Duitsland, Engeland, Italië, Polen en Hongarije. Zowel de directie als de chauffeurs tonen zich verheugd met de nieuwe trucks.

Lees hier het gehele persbericht >

BVB

Vier Volvo FH 500 6x2 voorloopastrekkers voor BVB Logistics

Bulk- en containerspecialist BVB Logistics toonde onlangs haar waardering voor de staat van dienst van vier van zijn chauffeurs door hen te ‘trakteren’ op een luxe uitgevoerde Volvo FH 6x2. De trekkers, waarmee zeecontainers zullen worden vervoerd in binnen- en buitenland, zijn geleverd door Volvo Group Truck Center in Maasdijk.

Lees hier het gehele persbericht >

Staal

Staal BV eensgezind over op Volvo Trucks

Handel en Transport Staal B.V. in Eemnes heeft haar drie trucks tegelijkertijd vervangen. Eigenaar Gerard Staal en zijn zoons Rutger en Sietse zijn eensgezind overgestapt op Volvo Trucks. Ze zochten voor het transport van paardenmest, zand en grind een technisch sterke truck met voldoende ruimte voor een efficiënte opbouw en vonden deze bij Volvo Group Truck Center in Almere.

Lees hier het gehele persbericht >

Millenaar

Volvo FH 16 10x4 zwaartransport trekker voor Koole Contractors

Koole Contractors in Vijfhuizen heeft voor het faciliteren van het eigen dienstenpakket, waaronder industriële sloop en scheepsberging, geïnvesteerd in een nieuwe zwaartransport combinatie. Het betreft een zeer compleet uitgeruste Volvo FH16 10x4 trekker met 750 pk motorvermogen en een zesassige (2 bed 4) dieplader van Nooteboom. De configuratie is in samenwerking met Volvo Group Truck Center Amsterdam zorgvuldig uitgedacht, met als resultaat een multifunctioneel span dat in heel Europa zal worden ingezet voor alle voorkomende transporten.

Lees hier het gehele persbericht >

Millenaar

MILLENAAR & VAN SCHAIK TRANSPORT KIEST VOLVO FMX TAG-XL KIPPER

Asfaltvervoerder Millenaar & Van Schaik Transport heeft zijn wagenpark uitgebreid met een Volvo FMX 10x4 kipper. De unieke af fabriek TAG-XL asconfiguratie, waarmee het bouwvoertuig een GVW van 49 ton bereikt, gaf de doorslag in de aanschaf.

Lees hier het gehele persbericht >

ijssel

G.S. VAN DEN IJSSEL OLIE & TRANSPORT VIERT HONDERDJARIG BESTAAN

Van trekschuit naar een wagenpark met 34 tankopleggers en 29 trekkende eenheden, waarvan het grootste deel Volvo-trucks. G.S. van den IJssel Olie & Transport uit Berkel en Rodenrijs is de afgelopen eeuw uitgegroeid van eenmansbedrijf naar een internationaal opererend olie- en transportbedrijf. Het honderdjarig bestaan werd op 24 maart 2018 gevierd. Bezoekers konden onder meer de nieuwste aanwinst bewonderen: een Volvo FH 6x2 bakwagen, geleverd door Volvo Group Truck Center in Zoetermeer.

Lees hier het gehele persbericht >

Zes nieuwe Volvo-trucks voor brandstoffentransport Den Hartog

Zes nieuwe Volvo-trucks voor brandstoffentransport Den Hartog

Den Hartog BV, leverancier van brandstoffen en smeermiddelen, schafte recent twee Volvo FM 6x2-tankwagens en vier Volvo FH-trekkers aan bij Volvo Group Truck Center in Gorinchem. Het merk Volvo Trucks heeft een groot aandeel in de vloot van Den Hartog. Volgens directeur Dik den Hartog komt dit mede door de betrouwbaarheid van de voertuigen en de goede service van de dealer.

Lees hier het gehele persbericht >

DenHartogh

Honderd Volvo’s FH 460 voor Den Hartogh Logistics

Den Hartogh Logistics heeft een order voor honderd Volvo’s FH 460 geplaatst. De Globetrotters ADR worden in 2018 door geheel Europa geleverd. Het lage eigen gewicht van het voertuig, de veiligheidsvoorzieningen van de Volvo FH, de samenwerking met Volvo Group Truck Center in Rotterdam en het uitgebreide dealernetwerk van Volvo Trucks in Europa zijn belangrijke argumenten voor de keuze van Den Hartogh Logistics. De trucks worden turn key opgeleverd door Volvo Group Truck Center Rotterdam.

Lees hier het gehele persbericht >

keeping speed kartcircuit

Terugblik op de Open Dag van Volvo Group Truck Center Almere

Op zaterdag 30 september hield Volvo Group Truck Center in Almere open huis. Het was een uitgelezen moment voor klanten, chauffeurs en andere belangstellenden om een kijkje achter de schermen te nemen en op informele wijze kennis te maken met elkaar en het team van Volvo Group Truck Center Almere. Het thema ‘Keeping Speed’ was een feestje voor jong en oud!

Lees hier het gehele persbericht >

Reductum

Functionele Volvo FMX 8x4 betonmixer voor BCK

Betonmortel Centrale Koudekerk (BCK) heeft wederom een Volvo FMX betonmixer aangekocht. Er is specifiek gekozen voor een vierasser met een korte draaicirkel voor het leveren van betonmortel in (binnen)stedelijk gebied. Bij de configuratie heeft BCK, in samenspraak met Volvo Group Truck Center Alphen aan den Rijn, ingestoken op functionaliteit. Het resultaat is een bijzonder sterke bouwtruck met een technisch GVW van 43 ton (wettelijk 39 ton) en een motorvermogen van 410 pk. De 10-kuubs Stetter-mixer werd opgebouwd door Boogert Service in Nieuwerkerk.

Lees hier het gehele persbericht >

Reductum

Vier Volvo’s FMX 10x4-widespread voor Reductum

Aannemingsbedrijf J. den Boer in Lienden heeft het wagenpark van haar transporttak Reductum uitgebreid met vier Volvo FMX 10x4-widespread bouwtrucks. Deze zijn als extra kort 8x4-chassis geleverd door Volvo Group Truck Center Maasdijk. Terberg Techniek plaatste een hefbare, gestuurde en hydraulisch geveerde 10-tons Volvo-voorloopas en zette het tandemstel op widespread met meesturende achteras. Tevens zijn de voertuigen voorzien van waterpasdwarsregeling en dwarsstabilisatie. Bij deze laatste optie wordt de uitgaande slag van de hydraulische veercilinders geblokkeerd voor extra stabiliteit tijdens het kippen.

Lees hier het gehele persbericht >

JM-Logistics

Eerste Volvo FH 460 voor JM Logistics

Met de aanschaf van een nieuwe Volvo FH 460 4x2-trekker combineert J. Middelkoop Logistics b.v. twee primeurs: de Volvo-truck doorbreekt het tweemerkenbeleid van de transporteur uit Nieuw Vennep en is tevens de eerste truck die de nieuwe bedrijfsnaam JM Logistics uitdraagt. Met brandstofefficiency en chauffeurscomfort als voornaamste criteria kwam JM Logistics uit bij de Volvo FH die vorig jaar de prestigieuze Fehrenkötter-test won.

Lees hier het gehele persbericht >

Open Dag Volvo Group Truck Center Almere

Open Dag Volvo Group Truck Center Almere

Zaterdag 30 september organiseren wij een Open Dag bij onze vestiging in Almere. U bent van harte welkom!

Lees hier het gehele persbericht >

van-Leeuwen1

VAN LEEUWEN RECYCLING GROEP GROEIT MET VOLVO TRUCKS

Van Leeuwen Recycling Groep uit Rotterdam breidt haar wagenpark uit van zes naar veertien trucks. Het metaal- en afvalrecyclingsbedrijf kiest voor Volvo Trucks vanwege goede ervaringen met het merk en de slagvaardigheid van Volvo Group Truck Center.

Lees hier het gehele persbericht >

Vianen-1

C.J. Vianen continueert partnerschap met Volvo Group Truck Center

Bij C.J. Vianen Flowerexport in Rijnsburg werden onlangs vier nieuwe bedrijfswagens afgeleverd. Het betreft twee Volvo FH-bakwagens, een Volvo FM-trekker en een Renault Master chassiscabine in een extra-volume uitvoering. Met deze aanschaf continueert C.J. Vianen haar jarenlange partnerschap met Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

Lees hier het gehele persbericht >

Allgroen-1

VOLVO FMX 8X4 MET KRUIPVERSNELLINGEN VOOR ZWARE TAKEN ALLGROEN BV

Voor de aanleg en het onderhoud van groen-, grond- en infrawerk heeft Allgroen Dordrecht een Volvo FMX 8x4 met een VDL 30-tons haakarmsysteem en Epsilon autolaadkraan aangeschaft, geleverd door P. Ruizeveld B.V. Bijzonder is dat de kraan elektrisch wordt aangedreven met een Electric PTO van Wierda Hybrid Technologies. De truck is tevens voorzien van Volvo I-Shift met kruipversnellingen en werd geleverd door Volvo Group Truck Center in Alblasserdam.

Lees hier het gehele persbericht >

DenHartogh1

Den Hartogh Logistics werft chauffeurs met Volvo FH promotietruck

Den Hartogh Logistics heeft onlangs een bijzondere Volvo FH 460 ADR-trekker aangeschaft die, naast het dagelijkse bulktransport, tevens als promotietruck zal worden ingezet op vakbeurzen en truckevenementen. Het doel van de investering is tweeledig. Enerzijds kan met de promotruck de toegevoegde waarde van allerlei innovaties in praktijk worden getest. Anderzijds wil het bedrijf, door zich te profileren met up-to-date materieel, meer mensen interesseren voor een loopbaan als chauffeur.

Lees hier het gehele persbericht >

PAvanRooyen

P.A. van Rooyen stapt in kunsttransport met Volvo FL

P.A. van Rooyen, mede-oprichter van het landelijke samenwerkingsverband Top Movers, heeft haar wagenpark uitgebreid met twee luchtgeveerde Volvo FL 280-bakwagens met geconditioneerde en gestoffeerde laadbak. Het zijn de eerste voertuigen in de 28 Volvo-trucks tellende vloot van het verhuisbedrijf die zijn geoptimaliseerd voor het vervoeren van kunstwerken en -collecties. Volvo Group Truck Center in Aalsmeer leverde de chassis. De opbouw van de gespecialiseerde laadbakken werd gerealiseerd in samenwerking met Burgers Carrosserie B.V.

Lees hier het gehele persbericht >

van Daalen

Van Daalen transport kiest Volvo FH 500 met I-Shift Dual Clutch voor koeltransport

Van Daalen in Maasdijk heeft in totaal twintig Volvo FH 500 6x2- bakwagens voor geconditioneerd transport besteld bij Volvo Group Truck Center. Tien trucks worden in het najaar afgeleverd, de overige tien staan gepland voor 2018. Van Daalen Transport kiest voor het eerst voor de 500-pk uitvoering met I-Shift Dual Clutch omdat deze innovatie het bedrijf in staat stelt een nog beter rijcomfort en hogere gemiddelde transportsnelheid te realiseren. Volvo Group Truck Center verzorgt de aflevering in samenwerking met Transportkoeling Maasdijk.

Lees hier het gehele persbericht >

van-noort

Nieuwe Volvo verhuiswagen voor Van Noort Bedrijven B.V.

Op vrijdag 14 april jl. is op de hoofdvestiging van Van Noort Bedrijven BV in Waddinxveen een nieuwe verhuiswagen afgeleverd. Het voertuig is de vervanger van zijn 16 jaar oude voorganger.
De keuze voor Volvo is naast de kwalitatieve uitstraling, mede gemaakt doordat af fabriek de mogelijkheid bestaat om 2 (extra) luchtgeveerde bijrijdersstoelen in de cabine te plaatsen.
De verhuiswagen is rondom luchtgeveerd waardoor het comfort optimaal is voor mens en lading.

Lees hier het gehele persbericht >
 

Volvo FH 12x4 autolaadkraan

Grootste autolaadkraan van Benelux op Volvo FH 12x4

Onlangs werd bij Volvo Group Truck Center in Amsterdam de grootste autolaadkraan van de Benelux onthuld. Het betreft een 375 tonmeter kraan van World Power Erkin, gebouwd op een Volvo FH 12x4-bakwagenchassis. Opdrachtgever The Outstanding Partner koos voor Volvo Trucks vanwege de vele innovatieve opties zoals I-Shift met kruipversnellingen, Volvo Dynamic Steering en Work Remote. Ook het geleverde maatwerk van Volvo Trucks Nederland en de geslaagde samenwerking tussen de verschillende leveranciers hebben in grote mate bijgedragen aan deze primeur.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FE Parlevliet Polaris

Parlevliet kiest Volvo FE voor distributie visproducten Polaris

D. Parlevliet & Zn te Katwijk, transportpartner van onder andere Polaris Visgroothandel, verzorgt de distributie voor deze partij voortaan met vijf nieuwe Volvo FE-koelwagens. Volvo Group Truck Center Rijnsburg kreeg opdracht tot levering van de vijf trucks vanwege de mogelijkheid van een 9-tons vooras, het rijcomfort van de I-Shift automatische versnellingsbak en de algehele prijs-kwaliteitverhouding van de Volvo FE.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH met Dual Clutch voor Fleurametz

FleuraMetz kiest Volvo FH met Dual Clutch

FleuraMetz in Aalsmeer heeft geïnvesteerd in vier Volvo FH-bakwagens met Dual Clutch. De hogere gemiddelde snelheid en de brandstofbesparing die bereikt wordt met de dubbele koppeling is een belangrijke pre voor de internationaal opererende bloemengroothandel. Om een nog beter rendement te behalen, worden de chauffeurs van FleuraMetz begeleid door een dedicated Fuel Coach van Volvo Group Truck Center.

Lees hier het gehele persbericht >

Mammoet Volvo FMX 8x4 kraanwagen

Mammoet kiest voor 3x Volvo FMX 420 8x4 met Liebherr kraan

Voor het verticaal en horizontaal verplaatsen van hoogliggende lasten heeft het internationaal bekende hijs- en transportbedrijf Mammoet onlangs drie Volvo FMX 8x4-bakwagens met Liebherr telescoopkraan in gebruik genomen. Met de truck-kraancombinaties verwacht Mammoet te besparen op brandstofverbruik, onderhoud en slijtage.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo Ocean Race Limited Edition

Nieuwe Volvo Ocean Race Limited Edition 2017–2018

De Volvo FH en FH16 zijn vanaf nu beschikbaar in een exclusieve Volvo Ocean Race uitvoering. De speciale Limited Edition trucks die voor de komende Volvo Ocean Race 2017-2018 zijn ontwikkeld, combineren een exceptionele uitrusting met een uniek design en worden in een beperkte oplage geproduceerd.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FMX I-Shift kruipversnellingen

Twee Volvo FMX 10x4 kippers met I-Shift kruipversnellingen voor Markus

Bij aannemingsbedrijf Markus in Halfweg zijn onlangs twee nieuwe Volvo FMX 10x4 kippers in gebruik genomen. Bijzonder is de toepassing van de I-Shift met kruipversnellingen, bedoeld om op lage snelheden te manoeuvreren en voor veel trekkracht in zwaar terrein.

Lees hier het gehele persbericht >

volvo fh16

Twee Volvo FH16 750 6x2 bakwagens voor J.P. Vis

J.P. Vis Transport in Kwintsheul (ZH) heeft haar wagenpark uitgebreid met twee Volvo FH16 6x2 bakwagens. De transporteur heeft gekozen voor het motorvermogen van 750 pk voor dagelijks LZV-transport van groente, fruit, bloemen en planten door heel Zweden. De drie-assers met geconditioneerde opbouw werden afgeleverd door Volvo Group Truck Center Maasdijk.

Lees hier het gehele persbericht >

volvo fh420

Crown Fine Art vervoert kunst met Volvo FH420

Voor het transport van kunstwerken binnen Europa heeft Crown Fine Art sinds kort de beschikking over een Volvo FH 420 bakwagen. Betrouwbaarheid, veiligheid en een goed servicenetwerk zijn volgens de transporteur de drie voornaamste redenen voor de keuze voor Volvo Trucks en de dealer, Volvo Group Truck Center Amsterdam.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH autolaadkraan

Volvo FH 500 8x2 met autolaadkraan voor Blaauw Transport

Blaauw Transport in Werkendam heeft onlangs een Volvo FH 500 8x2 met een 85 ton/meterkraan in gebruik genomen voor het uitvoeren van speciale transporten. Blaauw koos voor Volvo Trucks vanwege goede ervaringen met het merk en de proactieve handelswijze van Volvo Group Truck Center Gorinchem.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH Staay Food Group

Staay Food Group neemt zes Volvo FH 460 6x2-trekkers in gebruik

Staay Food Group heeft onlangs zes nieuwe Volvo FH 6x2-trekkers in gebruik genomen. De 460 pk drieassers met Globetrotter XL-cabine zijn uitgerust met een elektro-hydraulisch gestuurde voorloopas en zullen worden ingezet voor transport van groente en fruit binnen Europa. Voor de trucks is een Volvo Gold contract afgesloten. Dit houdt in dat de voertuigen continu online worden gemonitord door de dealer Volvo Group Truck Center Alblasserdam.

Lees hier het gehele persbericht >

VDT

Primeur voor VDT: eerste Volvo FH 540 LZV-combinatie met Dual Clutch

Van Duijvenbode Transport (VDT) uit Rijnsburg nam onlangs een nieuwe Volvo FH 540 6x2 bakwagen met twee aanhangers in gebruik. Deze eco-combi is de derde in het wagenpark van de specialist in geconditioneerd LZV-transport. Uniek is de Dual Clutch in combinatie met een treingewicht van 60 ton. De primeur voor Nederland werd geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

Lees hier het gehele persbericht >

Visbeen-Persbericht-Volvo

Vijf nieuwe Volvo FH 460 trekkers voor Visbeen

Transportbedrijf Visbeen uit het Zuid-Hollandse Nieuwe-Tonge heeft vijf nieuwe Volvo FH 460 Globetrotters toegevoegd aan haar vloot. De aflevering vond plaats door Volvo Group Truck Center in Rotterdam. De vijf 3-assige trekkers completeren de serie van tien Volvo-trucks die Visbeen in 2016 heeft aangeschaft ter uitbreiding en verjonging van het wagenpark. Het rendement van de trucks was daarbij doorslaggevend.

Lees hier het gehele persbericht >

verschoor-vgtc-persbericht

Verschoor kiest Volvo-trucks voor speciale transporttaken

Kraanverhuur- en transportbedrijf M. Verschoor B.V. uit Sassenheim nam onlangs drie nieuwe trucks in ontvangst bij Volvo Group Truck Center. Het betreft een FH16 750 8x4-zwaartransport trekker en twee FH 460 8x4-bakwagens met zware Effer autolaadkraan. De trucks zijn voorzien van onder meer Volvo Dynamic Steering en Work Remote, voorzieningen die de chauffeur ontlasten en de productiviteit verhogen.

Lees hier het gehele persbericht >

wereldfinale-drivers-fuel-challenge

Wereldfinale Drivers’ Fuel Challenge

Op vrijdag 9 september kwamen 28 truckchauffeurs uit alle delen van de wereld samen in Göteborg, Zweden voor de wereldfinale van de Volvo Drivers’ Fuel Challenge. In dit selecte gezelschap bevond zich ook John Havelaar van Van Waveren Transport BV, de winnaar van de Nederlandse finale. 

Lees hier het gehele persbericht >

Nedcargo Logistics

Nedcargo Logistics investeert in veiligheid en duurzaamheid

Nedcargo Logistics is gespecialiseerd in transport en distributie van levensmiddelen, wijnen, gedistilleerde dranken en non-food in de Benelux. Het wagenpark wordt in de komende maanden uitgebreid met veertien Volvo-trucks in verschillende configuraties. Tien eenheden voor de vestigingen in Nederland (Waddinxveen, Haaften, Zoetermeer, Soesterberg en Nederasselt) en vier eenheden voor België. De trucks worden geleverd door Volvo Group Truck Center. 

Lees hier het gehele persbericht >

volvo-jevotra

Volvo FMX 10x4 widespread is sterke troef voor Jovetra

Jovetra in Valkenburg (Zuid-Holland) verhuurt rijplaten, draglineschotten en bouwhekken aan bedrijven en  particulieren. Voor het efficiënt en veilig transporteren, laden en lossen van haar materialen werkt de onderneming  met gespecialiseerde bouwtrucks. De nieuwste aanwinst is een Volvo FMX 460 10x4 widespread kraanwagen, geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg. 

Lees hier het gehele persbericht >

Nippon Express

Volvo Group Truck Center completeert de vloot van Nippon Express

Met de levering van een Volvo FM koelwagen en verhuiswagen heeft Volvo Group Truck Center Amsterdam de laatste twee voertuigen geleverd uit een totale bestelling van negen Volvo-trucks door Nippon Express Euro Cargo BV. De deal kwam tot stand in nauwe samenwerking met Mobility Centre Holland. 


Lees hier het gehele persbericht >

 

Persbericht-Zandbergen-Volvo

Zandbergen Group volledig over op Volvo FM-trekkers

De Rijnburgse rozengroothandel Zandbergen Group heeft geïnvesteerd in vier Volvo FM 330 4x2 trekkers, die werden geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg. Theo Mulder BV verzorgde de restyling van de bestaande opleggers. De vrachtwagencombinaties worden ingezet in het dagelijks werkverkeer rond de bloemenveilingen in Rijnsburg, Aalsmeer en Naaldwijk. Doorslaggevend bij de keuze voor Volvo Trucks waren de uitstraling van de Volvo FM en het grote vertrouwen in de dealer.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH 500 8x4 Tridem

Van Roon zet Volvo FH 500 8x4 in voor Railinfra

Voor werkzaamheden aan het spoor heeft aannemingsbedrijf Van Roon Rail B.V. in Asperen een Volvo FH 500 8x4 tridem aangeschaft. De asconfiguratie, met 10-tons vooras en gestuurde naloopas, kwam tot stand in nauwe samenwerking met Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Gorinchem. VSU in Utrecht verzorgde de opbouw met autolaadkraan en haakarm.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH16 met liftbare tandemas

Eerste Volvo FH16 met liftbare tandemas in Nederland

DiCa Transport uit Voorhout heeft de primeur van de eerste Volvo FH16 6x4 met liftbare tandemas in Nederland. Deze technische innovatie werd enkele maanden geleden door Volvo Trucks geïntroduceerd. De trekker werd geleverd door Volvo Trucks-dealer Volvo Group Truck Center Rijnsburg. 

Lees hier het gehele persbericht >

Levarht Volvo Trucks

Levarht kiest voor CO2-neutrale productie Volvo Trucks

Bij Levarht zijn door Volvo Group Truck Center in Aalsmeer drie nieuwe Volvo FH420 6x2 trekkers afgeleverd. Een belangrijke reden om te kiezen voor Volvo Trucks is de CO2-neutrale productie van de voertuigen en Volvo's schone Euro 6-technologie.

Lees hier het gehele persbericht >

Volvo FH Kaatee Transport

Volvo FH truck met Dual Clutch voor Kaatee Transport

Volvo Group Truck Center Aalsmeer heeft een Volvo FH 6x2r combi afgeleverd bij Kaatee Transport, gevestigd in Amstelveen. Het transportbedrijf heeft gekozen voor een bakwagen met de automatisch schakelende versnellingsbak I-Shift met Dual Clutch.

Lees hier het gehele persbericht >

 

Persbericht-Paro-VGTC

Vier bijzondere Volvo FH-trucks voor PARO

PARO, dienstverlener in afvalinzameling en recycling, heeft bij Volvo Group Truck Center Amsterdam vier Volvo FH 6x2 Euro 6 trucks aangeschaft. Het betreft twee trekkers met drie-assige kipperoplegger voor puinrecycling en twee bakwagens met 10-tons vooras, haakarm en aanhanger voor afvaltransport.

Lees hier het gehele persbericht >

Persbericht-Teeuwissen-VGTC

Teeuwissen Rioolreiniging kiest Volvo FM en FMX met specialistische opbouw

Voor het ledigen en reinigingen van olie- en vetafscheiders nam Teeuwissen Rioolreiniging onlangs een Volvo FM-trekker met een VLG oplegger en Volvo FMX bakwagen in gebruik. Beide voertuigen zijn voorzien van een druk-/vacuümtank. De combinatie van chassis en opbouw is gerealiseerd in nauwe samenwerking tussen dealerbedrijf Volvo Group Truck Center Almere, importeur Volvo Trucks Nederland en Koks Industry.

Lees hier het gehele persbericht >

Persbericht-Broekhuyzen-VGTC

12-tons Volvo FL koelwagen voor Broekhuyzen Horecagroothandel

Broekhuyzen Horecagroothandel in Noordwijkerhout nam onlangs een nieuwe Volvo FL 12-tons truck in gebruik. De truck heeft een koel- en vriescarrosserie. Broekhuyzen had al vier Volvo FL koelwagens in de bezorgvloot. Ook deze distributietruck werd geleverd door Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

Lees hier het gehele persbericht >

Persbericht-in-t-veen-VGTC

Honderdste truck van Kees in ’t Veen Tanktransporten is een Volvo FH 460 Globetrotter XL

Onlangs werd de honderdste truck afgeleverd aan Kees in ’t Veen Tanktransporten. Het betrof een Volvo FH 460 Globetrotter XL, waarvan er nog eens tien in bestelling staan. De brandstofeconomie van de Volvo FH en de service die zij krijgen van Volvo Group Truck Center gaven de doorslag. De truck werd geleverd door Volvo Group Truck Center Rotterdam.

Lees hier het gehele persbericht >

Persbericht-van-der-Stoel-VGTC

Volvo FMX 420 8x6 widespread voor Van der Stoel Transport & Verhuur

Volvo Group Truck Center Amsterdam leverde onlangs een Volvo FMX 420 8x6 widespread aan Van der Stoel Transport & Verhuur. Dit bijzondere voertuig is de eerste in de regio Amsterdam. De asconfiguratie van het chassis, af fabriek geleverd als Volvo FMX 6x6, is met Volvo-onderdelen aangepast door Terberg Techniek. HSW verzorgde de montage van de HMF autolaadkraan en de kipper.

Lees hier het gehele persbericht >

Persbericht-Nippon-VGTC

Nippon Express gaat over op Volvo-trucks

Nippon Express Euro Cargo B.V. vervangt alle vrachtwagens uit haar wagenpark voor Volvo-trucks. De eerste voertuigen, vijf Volvo FH 460 Globetrotter XL trekkers en twee Volvo FM bakwagens, werden onlangs geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam en Aalsmeer. Hier komen ook alle trucks en trailers in onderhoud.

Lees hier het gehele persbericht >

 

Persbericht-Saan-VGTC

Zeven Volvo FH 420 X-low Globetrotter XL voor Saan Trucking

De show moet doorgaan, dat is de basis van het ondersteunen van live-entertainment en tevens de missie van Saan Trucking. Het transport is onderhevig aan een strakke planning. Concerten, festivals, shows en evenementen zijn een 24/7 industrie. Voor het transport nam Saan Trucking onlangs zeven Volvo FH 420 Globetrotter XL trekkers in gebruik. De trucks werden geleverd door Volvo Group Truck Center Amsterdam.

Lees hier het gehele persbericht >