Volvo Group Truck Center is een echte importeursdealer, dat merk je aan alles: de uitstraling van de panden, de kwaliteit van het aanbod en de uitmuntende werkplaatsservice. Hun netwerk dekt bovendien ons verzorgingsgebied in het westen van het land goed af.

Jelmer Broekhuizen - Managing Director en mede-eigenaar van Mobility Centre Holland

MOBILITY CENTRE HOLLAND BREIDT VERHUURVLOOT UIT MET RENAULT TRUCKS MASTERS

Mobility Centre Holland Rental heeft haar verhuurvloot uitgebreid met vijf Renault Trucks Master 3,5-tons bakwagens. Volvo Group Truck Center leverde de bakwagens en heeft nu, met zowel zware als lichte bedrijfswagens, een aandeel in beide wagenparken van de verhuurder.

De nieuwe Renault Trucks Master chassis-cabines met dubbellucht achterwielaandrijving zijn gemotoriseerd met een 165 pk Euro 6-motor. De gesloten laadbakken, opgebouwd door Tijmen Ploeg in Nijkerk, zijn uitgevoerd in aluminium en hebben een laadklep en zijdeur. “Breed inzetbaar, de schoonste motor en de hoogste restwaarde over twee tot drie jaar”, zo vat Jelmer Broekhuizen, Managing Director en mede-eigenaar van Mobility Centre Holland, de motieven achter deze configuratie samen. “Daarom ook zijn onze huurvoertuigen zonder uitzondering wit en reclamevrij en investeren we in extra’s die meerwaarde hebben voor de klant, zoals een brandstofverlagende dakspoiler.”

Flexibele vervoersmiddelen
Mobility Centre Holland biedt, vanuit vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Groningen, maatwerk in transportoplossingen. Van inkoopadvies tot wagenparkbeheer, en van dagverhuur tot langetermijn-lease of koop. “De vraag naar flexibele vervoersmiddelen neemt toe,” stelt Broekhuizen. “De economie zit in de lift, maar er zijn ook veel onzekerheden. Neem nu het Europese beleid: wie weet waar een voertuig over vijf jaar aan moet voldoen? Ondernemers maken daarom vaker gebruik van een flexibele schil waarmee ze hun transportcapaciteit naar behoeven kunnen op- en afschakelen. Gebruik wordt belangrijker dan bezit. Wij bewegen daarin mee: als een klant bijvoorbeeld zijn huurwagen toch langer wil inzetten, dan sluiten we het voertuig over naar een andere geschikte contractvorm.”

Vertrouwen in de dealer
Als merkonafhankelijke aanbieder houdt Mobility Centre Holland meerdere merken in de vloot. De keuze voor die merken wordt bepaald door het vertrouwen in de dealer. “Volvo Group Truck Center is een echte importeursdealer, dat merk je aan alles: de uitstraling van de panden, de kwaliteit van het aanbod en de uitmuntende werkplaatsservice. Hun netwerk dekt bovendien ons verzorgingsgebied in het westen van het land goed af.”

Over Renault Trucks
Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group: een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service.

Persberichten-VGTC-Renault

Persberichten Renault Trucks - Volvo Group Truck Center