VEERTIG RENAULT TRUCKS MASTERS VOOR AUTOVERHUURDER AUTOHOPPER

Autoverhuurbedrijf Autohopper breidt dit jaar de bedrijfswagentak van haar verhuurvloot uit met veertig Renault Trucks Masters. Het betreft tien gesloten bestelbussen en dertig bakwagens met Citybox laadbak. De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op locatie afgeleverd; Autohopper heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland.

De Renault Master L2H2 gesloten bestelbussen hebben een motorvermogen van 110 pk en een laadvolume van 10,8 m3. De bakwagens, met een motorvermogen van 130 pk, zijn door Lamboo in Zoetermeer voorzien van een lichtgewicht, polyester laadbak met een inhoud van 21m3. De laadbakken worden afgesloten met een aluminium laadklep met hydraulische laadlift en rollstop. Alle laadruimtes zijn lat-om-lat betimmerd en voorzien van een bindrail om lading vast te zetten. Airconditioning, radio/cd-speler en centrale deurvergrendeling behoort tot de standaarduitrusting bij Autohopper.

Landelijke dekking
Autohopper begon vijf jaar geleden als shop-in-shop franchiseformule. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 100 franchisenemers en is een landelijke dekking bereikt: praktisch iedere particulier of zakelijke klant in Nederland kan binnen een straal van 20 kilometer een personenauto of bedrijfswagen huren bij Autohopper. De franchisenemers zijn gevestigde bedrijven in de automotive sector, zoals autodealers, garage- en schadeherstelbedrijven. Autohopper koopt de huurauto’s centraal in voor haar franchisenemers. Vooral de vraag naar lichte bedrijfswagens stijgt, merkt inkoper Toon Meurs. “Van onze totale vloot van 1000 huurwagens staan er 150 op grijs kenteken en we verwachten dat volgend jaar te verdubbelen. De economie trekt aan, er wordt meer verhuisd en de mkb-sector groeit: als autoverhuurbedrijf merken wij dat direct.”

Prijskwaliteitsverhouding
Meer dan de helft van de bedrijfswagens in de verhuurvloot van Autohopper bestaat uit Renault Trucks Masters. De goede prijs-kwaliteitverhouding speelt een grote rol voor het autoverhuurbedrijf, maar ook de relatie met de dealer is belangrijk. “Natuurlijk begint het bij het product, huurders verwachten een goede, gebruiksvriendelijke en zuinige wagen. Onze ervaringen met Renault Trucks zijn prima. Maar belangrijker is misschien nog wel de prettige samenwerking met de dealer. Volvo Group Truck Center heeft een goed voorstel neergelegd. Gezien het gebruik adviseerden zij ons onder andere om voor lichte maar duurzame materialen te kiezen, zoals de aluminium D’hollandia laadkleppen. Volvo Group Truck Center levert maatwerk, coördineert het hele opbouwtraject en ontzorgt ons volledig. Complimenten ook voor de binnendienstmedewerkers, door hun strakke planning konden de voertuigen zeer snel worden geleverd.”

Over Renault Trucks
Renault Trucks biedt een uitgebreid voertuigengamma – van 2,8 tot 120 ton – geschikt voor leveringen in de stad, goederendistributie, constructie en lange afstandsvervoer. Het volledige gamma, van de Renault Master tot de zwaarste bouwvoertuigen, is in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Renault Trucks is onderdeel van de Volvo Group: een van ’s werelds vooraanstaande fabrikanten van trucks, bussen, uitrusting voor de bouw en aandrijfsystemen voor scheepvaart en industriële toepassingen. De Volvo Group levert bovendien complete oplossingen op het gebied van financieringen en service.  

Renault Master uit voorraad leverbaar

Renault Master uit voorraad leverbaar

De Renault Master is de perfecte lichte bedrijfswagen voor stadsvervoer. Ongelofelijk wendbaar, een laadcapaciteit tot 17 m3 en tot 10% zuiniger dan zijn voorganger. Diverse uitvoeringen en varianten zijn nu uit voorraad leverbaar!

Profiteer direct >