FORMULE 1 EN RENAULT TRUCKS RED EDITION OP TRANSPORT COMPLEET

FORMULE 1 EN RENAULT TRUCKS RED EDITION OP TRANSPORT COMPLEET

Voor het eerst in Nederland is op Transport Compleet Gorinchem de Renault Master Red EDITION te zien. Daarnaast is op de stand de inmiddels bekende gele Renault Trucks T High Formule 1 Sport Racing editie te bewonderen. Bovendien kunnen bezoekers in een speciale Formule 1 simulator een levensechte race ervaren. 

Lees hier het gehele persbericht >

RENAULT MASTER VERVOERT MOBIKE DEELFIETSEN IN ROTTERDAM

RENAULT MASTER VERVOERT MOBIKE DEELFIETSEN IN ROTTERDAM

Volvo Group Truck Center heeft een bijzondere Renault Trucks Master bakwagen geleverd aan FOX Global. De logistiek dienstverlener is in Nederland fulfillment supplier van Mobike, een concept voor deelfietsen dat een aantal maanden geleden in Rotterdam is gelanceerd. FOX Global zorgt voor de optimale inzet van de deelfietsen door de fietsen na gebruik naar strategische opstapplaatsen terug te brengen.

Lees hier het gehele persbericht >

keeping speed kartcircuit

Terugblik op de Open Dag van Volvo Group Truck Center Almere

Op zaterdag 30 september hield Volvo Group Truck Center in Almere open huis. Het was een uitgelezen moment voor klanten, chauffeurs en andere belangstellenden om een kijkje achter de schermen te nemen en op informele wijze kennis te maken met elkaar, de directie en het werkplaatsteam van Volvo Group Truck Center. Het thema ‘Keeping Speed’ was een feestje voor jong en oud!

Lees hier het gehele persbericht >

Vianen-1

C.J. Vianen continueert partnerschap met Volvo Group Truck Center

Bij C.J. Vianen Flowerexport in Rijnsburg werden onlangs vier nieuwe bedrijfswagens afgeleverd. Het betreft twee Volvo FH-bakwagens, een Volvo FM-trekker en een Renault Master chassiscabine in een extra-volume uitvoering. Met deze aanschaf continueert C.J. Vianen haar jarenlange partnerschap met Volvo Group Truck Center Rijnsburg.

Lees hier het gehele persbericht >

Greve-Banden

GREVE BANDEN SNEL TER PLAATSE MET RENAULT MASTER

Greve Banden, gevestigd in De Lier (Westland), heeft onlangs een extra Renault Master L3H2 aangeschaft. De gesloten bestelbus is gemotoriseerd met een 145 pk Twin Turbo Euro 6-motor. De bandenspecialist kiest voor de Renault Master vanwege het lage eigen gewicht, de lage instap en goede prijs-kwaliteitverhouding. Net als voor alle eerder aangeschafte Renault Masters is een reparatie- en onderhoudscontract afgesloten bij Volvo Group Truck Center in Maasdijk.

Lees hier het gehele persbericht >

Renault Master

Peter Dekker Installaties maakt Europese ambities waar met Renault Trucks Masters

Onlangs breidde Peter Dekker Installaties (PDI) uit Naaldwijk haar wagenpark uit met een aantal nieuwe Renault Trucks Master gesloten bestelbussen. De toeleverancier van scherminstallaties voor de glastuinbouw heeft gekozen voor functionaliteit, betrouwbaarheid en comfort voor vervoer van monteurs en materialen binnen Europa.

Lees hier het gehele persbericht >

Mobility-Centre

MOBILITY CENTRE HOLLAND BREIDT VERHUURVLOOT UIT MET RENAULT TRUCKS MASTERS

Mobility Centre Holland Rental heeft haar verhuurvloot uitgebreid met vijf Renault Trucks Master 3,5-tons bakwagens. Volvo Group Truck Center leverde de bakwagens en heeft nu, met zowel zware als lichte bedrijfswagens, een aandeel in beide wagenparken van de verhuurder.

Lees hier het gehele persbericht >

VGTC-Autohopper

VEERTIG RENAULT TRUCKS MASTERS VOOR AUTOVERHUURDER AUTOHOPPER

Autoverhuurbedrijf Autohopper breidt dit jaar de bedrijfswagentak van haar verhuurvloot uit met veertig Renault Trucks Masters. Het betreft tien gesloten bestelbussen en dertig bakwagens met Citybox laadbak. De voertuigen worden door Volvo Group Truck Center op locatie afgeleverd; Autohopper heeft meer dan 100 vestigingen in heel Nederland.

Lees hier het gehele persbericht >

Ata-Trans-breidt-wagenpark-uit-met-zeventien-Renault-Masters

Ata Trans breidt wagenpark uit met zeventien Renault Masters

Ata Trans Transport & Logistiek heeft onlangs het wagenpark uitgebreid met zeventien nieuwe Renault Masters. Het transportbedrijf, dat is gespecialiseerd in pakketvervoer, koos daarmee voor een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, niet alleen bij aanschaf maar ook in gebruik: de nieuwe ENERGY dCi-motor is krachtiger en zuiniger dan ooit. De Masters werden besteld bij Volvo Group Truck Center in Amsterdam. VGTC leverde de voertuigen custom-made af, gespoten in de huisstijlkleuren van UPS, voorzien van beschermende side- en backbars en met een naar wens afgetimmerde laadruimte. Voor zusterbedrijf NedLine Transport & Logistiek werden bovendien nog twee Masters in een standaarduitvoering geleverd.

Lees hier het gehele persbericht >