Volvo FH Performance edition

Topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency

De Volvo FH Performance Edition is de perfecte combinatie tussen topprestaties, chauffeurscomfort, veiligheid en brandstofefficiency. Een truck die onder alle omstandigheden optimaal presteert.

Met de Volvo I-Shift Dual Clutch versnellingsbak levert de Volvo FH Performance Edition een ongeëvenaard rijcomfort en souplesse. Dankzij de dubbele koppeling verliest de truck geen snelheid tijdens het schakelen. Dit zorgt voor een hoge gemiddelde snelheid, zonder dat dit ten koste gaat van het lage brandstofverbruik.

Het volledig luchtgeveerde chassis en het innovatieve stuursysteem Volvo Dynamic Steering zorgen voor perfecte stabiliteit bij hoge snelheden en volledige controle bij lage snelheden. Volvo I-See gebruikt de kinetische energie om de truck aan te drijven en werkt als een automatische piloot die het schakelen overneemt en optimaal gebruik maakt van de hellingen om zo tot 5 % brandstof te besparen. Uniek is dat dit systeem de topografie van de weg leert en opslaat in een centrale Volvo Trucks-server.
De Xenon koplampen met dynamische bochtverlichting zorgen voor een perfect zichtveld. Hoe bochtig of donker de weg ook is. Stuk voor stuk unieke innovaties die zorgen voor optimale prestaties.

Het exclusieve interieur sluit naadloos aan op het opvallende uiterlijk. De Performance Edition wordt geleverd met zwart leder bekleed dashboard en deurpanelen afgewerkt met blauw stiksel. De vloermatten en motortunnelmat zijn voorzien van blauwe randen.

Deze brandstofbesparende diensten zijn inbegrepen

100% Beschikbaarheid. Met het Volvo Gold Contract krijgt u de volledige beschikking over ons professionele Volvo-dealernetwerk, met de beste monteurs. 

Dynafleet. Met dit transportinformatiesysteem bent u in staat de beste resultaten te bereiken als het gaat om brandstofverbruik,rijtijden, uitstoot en onderhoud. Dit resulteert in een hogere winstgevendheid.

Volvo-chauffeurstrainingen. Optimale wagenparkproductiviteit, meer veiligheid en lagere brandstofkosten zijn de drie belangrijkste voordelen van onze Volvo-chauffeurstrainingen.

Volvo-verzekeringen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan verzekeringsproducten.

Volvo Financial Services. Of u uw truck wilt aanschaffen of leasen, wij zorgen voor de beste financiële oplossing. Onze kennis en ervaring met trucks en de branche zorgen ervoor dat we in staat zijn u een voorstel op maat te presenteren.