VOLVO PENTA

Erkend Volvo Penta Center Wij onderhouden en repareren uw Volvo Penta materiaal

VOLVO MARINE & INDUSTRIE

Volvo Marine & Industrie Center in Antwerpen is een erkend Volvo Penta Center. Ook onze vestiging in Hulst is gespecialiseerd in Volvo Penta. Zij kunnen uw Volvo Penta motor voor de pleziervaart, voor de beroepsvaart of uw indsutriële motoren perfect onderhouden en repareren. Hiervoor worden originele Volvo Penta onderdelen gebruikt, zodat u altijd kunt rekenen op kwaliteit en maximale inzetbaarheid.

Bezoek de Volvo Penta website >
Bezoek onze eigen Volvo Marine & Industrie website >

ONZE VOLVO PENTA MOTOREN

Volvo Penta pleziervaartmotoren

Volvo Penta is een van de belangrijkste leveranciers van motoren en aandrijfsystemen voor motorjachten en plezierboten. Ons hoofdprincipe is: uw vaarbeleving zo probleemloos mogelijk maken. Wij noemen dit 'Zorgeloos varen'.

Volvo Penta Beroepsvaartmotoren

Op basis van een uitgebreid motor programma variërend van 100 tot 900 pk, biedt Volvo Penta aandrijfsystemen, voortstuwingsmotoren, auxiliary systemen en complete marine gensets. Al meer dan 100 jaar verfijnen we ons aanbod voor de marine markt samen met exploitanten, designers, OEM's en classificatiebureaus.

Volvo Penta Industiemotoren

Volvo Penta Industriemotoren levert aandrijfsystemen voor off-road motoren en power generation motoren van betrouwbare topkwaliteit. Zo blijft uw business draaien.

Volvo Penta heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een zeer veelzijdige fabrikant van Power Systems. De commerciële en industriële toepassingen van Volvo Penta kenmerken zich door kracht, bedrijfszekerheid en duurzaamheid. Precies de eisen die u aan een motor mag stellen, ongeacht de toepassing.
Volvo Penta staat ook voor innovatieve techniek en een First Class Wereldwijd Service-netwerk.

Neem voor nadere informatie contact met ons op, om úw specifieke vraag aan ons voor te leggen of kijk op de website van Penta. Wie met een Volvo Penta Engine werkt, kan altijd waarmaken wat hij belooft.

NOG VRAGEN? EEN OFFERTE OF EEN ONDERHOUD NODIG?

Wilt u meer weten over onze Volvo Penta producten, wenst u een offerte of wilt u een onderhoud regelen: neem dan contact met ons op. Of loop gewoon bij ons binnen.