Uw truck in topconditie houden

GENUINE VOLVO SERVICE

Wij houden uw truck in topconditie – The Volvo Way. Verwacht alleen hoog opgeleide en toegewijde monteurs, originele Volvo-onderdelen en flexibele werkplaatsuren. En een ongeëvenaarde hulp bij pech onderweg. Zo voorkomt u ongeplande stops.

Lees meer over Genuine Volvo Service
Originele Volvo-onderdelen

ORIGINELE VOLVO-ONDERDELEN

Eén woord: kwaliteit. En dan niet alleen bij de onderdelen. We bepalen exact wat u nodig heeft, bestellen dit en monteren het met de expertise van Volvo. Met 24 maanden garantie.

Lees meer over Originele Volvo onderdelen
Lees meer over onderhoudsplanning

ONDERHOUDSPLANNING

Onderhoudsplanning is een gratis service waarmee uw tijd in de werkplaats en preventief onderhoud van tevoren worden gepland. Uw voordeel: meer grip op de zaken en een grotere beschikbaarheid. En omdat onze specialisten tijd investeren om uw bedrijf goed te leren kennen, wordt het schema volledig op uw behoeften afgestemd en is het 100% effectief.

Meer informatie over de voordelen van onderhoudsplanning
Een servicecontract dat bij u past

VOLVO-SERVICECONTRACTEN

Gold of Blue: onze servicecontracten helpen u om het beste uit uw truck te halen. En samen met u zoeken we het contract dat perfect bij uw gebruik van de truck en uw bedrijf past. Zo maakt u optimaal gebruik van uw truck, van gepland onderhoud tot de garantie van 100% beschikbaarheid aan een vaste prijs/maand.

Maak kennis met onze Volvo-servicecontracten
Roetfilter-Volvo-VGTC

Nieuw: Euro VI roetfilter reinigen bij VGTC

Uw Euro VI-truck is voorzien van een Diesel Partikel Filter, ook bekend als roetfilter of DPF. Dit roetfilter is een uiterst gevoelig onderdeel en speelt een cruciale rol om aan de huidige Euro VI-emissiewetgeving te voldoen. Tevens zorgt het roetfilter ervoor om de maximale prestaties uit uw Volvo Euro VI-motor te halen.

Bekijk hier onze leaflet en maak direct een afspraak!

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Voor hulp bij pech onderweg kunt u op ons rekenen. U kunt ons altijd bellen. Maar ook Volvo Action Service staat 24 uur per dag en 7 dagen per week in heel Europa ter beschikking. U hoeft alleen maar het nummer van Volvo Action Service te bellen of op de knop VAS On Call in uw Volvo FH of Volvo FM te drukken.

Contact opnemen

Ervaar superieur onderhoud

Onderhoud is onze specialiteit. Bel ons, loop bij ons binnen of stuur ons een e-mail en we laten u zien hoe wij dat aanpakken.

Waar vindt u ons